E-Juice med söta smaker

Ibland är man sötsugen, och då finns det fler möjligheter än att springa till matbutiken och köpa snacks. Med dessa e-juicer kan du bära med dig sötsakerna och få en sockerkick (utan sockret!) när du vill och var du vill! Här finner du en mängd e-juicer som har en söt smak! 

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
VG / PG Rotation
30 VG / 70 PG 50 VG / 50 PG 65 VG / 35 PG 70 VG / 30 PG 75 VG / 25 PG 80 VG / 20 PG
Nikotinhalt
0 mg 1.5 mg 12 mg 18 mg 3 mg 6 mg
Kategori
Citrus Drinkar Fruity Frukt Mentol Sött Tobak
Varumärke
American Stars Dinner Lady Fcukin Flava Halo Hangsen I VG Liqua Norrland T-Juice Team120 Twelve Monkeys Vape Breakfast Classics
Smakprofil
Anis Blåbär Bär Choklad Citron Cola Druvor Frukt Godis Honungsmelon Jordgubb Kola Lakrits Lemonad Macaron Mango Nötig Pannkaka Pina Colada Spearmint Söt Tobak Tobak Tuggummi Tårta Vanilj
Se resultat
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

E-juice till din elcigarett med smak av sötsaker 

Sötsaker är mångas akilleshäl, det är ju så gott! Nu kan du dock uppleva dina favoritsötsaker i din vape! Hos oss på Elekcig.se hittar du ett stort utbud av söta e-juicer som kan stilla dit sötbegär. Vi har både e-juicer som smakar som en specifik sötsak samt e-juicer som har smakkombinationer av flera sötsaker i en smak. Vi tror att det finns något för alla smaker i vårt utbud av e-juicer hos oss på Elekcig.se! 

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.