Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Eleaf | iJust S

Slut i lager
Med sin stora batterikapacitet på 3000 mAh får du med denna elcigarett en lång livslängd efter laddning och tack vare dess enkla struktur och manövrering behöver du inte tänka så mycket mer än att bara använda den!
Läs mer
Läs full beskrivelse
Redo att användas
Eleaf
4
3000

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001026

Beskrivning

iJust S levererar lång batteritid med bra och justerbart airflow. Airflow-designen gör att du kan justera hur mycket luft du vill ska komma in för att du ska få så bra smak som möjligt.

Att alla delarna av elciggens atomizer kan plockas isär och enkelt monteras ihop igen gör att rengöringen och underhållet blir mycket smidigare. På tal om smidigt, med Eleaf iJust S är det väldigt enkelt fylla din elcigg med e-juice, bara lyft på locket på toppen och häll i!

Denna elcigarett är även utrustad med Dual Circuit Protection som skyddar dig mot kortslutning, överladdning och överström. Elciggen justerar även sin utgångsspänning beroende på din batterinivå. Desto högre batterinivå du har desto högre är utgångsspänningen.

iJust S kitet levereras med 3 olika coils. Dessa är Eleafs standard EC dual coils på 0.3 och 0.5 ohm, men även en ny ECL coil på 0.18 ohm. Själva "L" i ECL står för large och betyder att öppningarna i coilen är av större storlek, vilket tillåter mycket ånga och bra smak. ECL coilsen tillverkas med SS316 rostfritt stål.

bild

Produktrecensioner