Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi levererar hem till dig som vanligt - Läs mer ​här

Eleaf | Eleaf iKonn 220 med Ello

Slut i lager
Eleaf iKonn 220 erbjuder många funktioner som till exempel battery balancing trickle system och möjligheten att välja vad du vill kunna se för inställningar på din display. Elcigaretten har plats för två kraftfulla 18650-batterier och kan med hjälp av dem komma upp i 220W.
Läs mer
Batterier medföljer ej
Eleaf
2

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001141

Beskrivning

Elcigaretten har en Battery Balancing Trickle-ett laddningssystem som laddar båda batterierna på en jämn nivå, vilket ger dig en säkrare laddning. På elcigarettens display kan du se status för båda batterierna och du kan ändra visningsläget till antingen Current interface, puff interface eller Second interface.

Denna elcigg har även en preheat funktion som värmer upp coilen snabbare till en högre wattstyrka. Medföljande är även två coils som är utformade för att skapa mycket smak och rök. Du fyller tanken enkelt genom att skjuta topplocket till sidan.

Men även om elciggen drivs av två batterier behöver du inte oroa dig för lång laddningstid. Med 2A Maximum chargin current blir batterierna snabbare laddade och du laddar med en USB. Nytt med denna modellen är att du nu även kan använda den som powerbank, det vill säga att du kan ta ström från din elcigg för att boosta din mobils batteri.

bild
Batterier medföljer ej

Produkten ingår:

1 x iKonn 220 (utan batterier)

1 x Ello 2 ml Atomizer (med installerad HW3 coil, 0,2 ohm)

1 x HW4 coil 0,3 ohm

1 x Extra glas

1 x Luftrör

1 x Extra munstycke

1 x Extra O-ringar

1 x QC USB kabel

1 x Bruksanvisning

bild

Produktrecensioner