Chat with us, powered by LiveChat
Du kan beställa och ta emot dina varor som vanligt. - Läs mer ​här

Eleaf | iStick Basic

Slut i lager
Detta kit från Eleaf har stor batterikapacitet och en innovativ magnetisk connector. Kitet är välutrustat med tre olika atomizer heads vilket gör att du kan testa dig fram och lära dig vad som passar dig bäst.
Läs mer
Redo att användas
Eleaf
2
2300

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1000890

Beskrivning

Detta starterkit från Eleaf har stor batterikapacitet och har en innovativ magnetisk connector. Kitet är välutrustat med tre olika atomizer heads vilket gör att du kan testa dig fram och lära dig vad som passar dig bäst.

Elcigaretten har en magnetisk connector som gör att du enkelt kan ta bort och sätta tillbaka din atomizer. Det betydet även att elciggen är kompatibel med alla 510/eGo atomizers (med en diameter på 14 mm).

Ha enkelt koll på din vätskenivå! Tack vare glaset på sidan av din elcigg kan du se hur mycket som finns kvar och när det behövs fyllas på. Du kan justera luftflödet genom att rotera luftregleraren i GS Air 2 Atomizern.

iStick Basic har ett så kallat "Direct output voltage" system. Ju mer laddning är på batteriet desto högre är outputten av voltspänningen.

Kitet kommer med tre olika atomizer huvuden, allt för att du ska få bästa upplevelsen möjligast enligt ditt tycke och smak!

Information iStick Basic:

Mått: 39,5 mm x 23 mm x 81 mm

Kapacitet: 2300 mAh

Magnetisk connector

Kompatibel motstånd: 0,4 - 5,0 ohm

Finns i fem olika färger

Information GS Air 2:

Diameter: 14 mm

Längd: 70 mm

Kapacitet: 2 ml

510 gänga

Airflow Control

bild

Produkten ingår:

1 x iStick Basic

1 x GS Air 2 Atomizer

2 x GS Air Coil (0.75 ohm)

1 x 510 connector

1 x eGo connector

1 x USB kabel

1 x Bruksanvisning

bild

Produktrecensioner