Nytt pris
Fcukin Flava | Philippines Mango | 50 VG i gruppen Shortfills / MÄRKEN / Alle Shakes hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (89319)
Fcukin Flava | Philippines Mango | 50 VG

Fcukin Flava | Philippines Mango | 50 VG

På lager

Philippines Mango är en välsmakande shortfill från Fcukin Flava som erbjuder en smak av filippinsk mango i kombination med andra exotiska frukter.

Läs mer
Delsumma
169 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Frukt
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Mango
Tillverkningsland: Malaysia
VG / PG Rotation: 50 VG / 50 PG
Volume in bottles: 60
Art.nr:89319

Beskrivning

Denna shake & vape har en smak av färsk mogen mango och tropiska frukter. Fcukin’ Flava har även en innovativ kylningseffekt som gör att din inandning kommer kännas kylande. Fcukin’ Flava – Philippines Mango är en shortfill och består av 50 ml vätska och kommer i en behållare som har plats för totalt 60 ml vätska.

Vätskan är 50% VG och 50% PG och innehåller inte nikotin. Shake & Vape är smaksatt vätska som bör blandas ut med antingen nikotin eller nikotinfri vätska, så kallad basvätska. Din shake & vape har oftast plats för att kunna blanda i den vätska du vill blanda ut med (så kallad shortfill). Kolla alltid anvisningarna på paketet angående hur mycket nikotin/basvätska du kan kombinera din shake & vape med för bästa resultat.
50%
50%
40ml /60ml
50%
50%
60ml
40ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.