Nytt pris
FlavourArt | MTS Vape Wizard | 10 ml i gruppen Aromer / MÄRKEN / Alla Aromer hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (110305)
FlavourArt | MTS Vape Wizard | 10 ml

FlavourArt | MTS Vape Wizard | 10 ml

Slut i lager

MTS står för Mellow, Thick and Smooth, vilket på norska kan översättas med mild, kraftfull och mjuk. Principerna bakom denna arom är revolutionerande i aromvärlden och bygger på en vetenskaplig förståelse för vi människors förmåga att smaka.

Läs mer
Delsumma
39 kr
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Kryddigt
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Rik
Tillverkningsland: Italy
Volume in bottles: 10
Art.nr:110305

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak. Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar! Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.
%
%
10ml /10ml
%
%
10ml
10ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.