Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

FlavourArt | Royal | 10 ml | Tobak

39,00 kr
Slut i lager
Denna arom från FlavourArt är för dig som vill efterlikna smaken från cigaretter, aromen har smak av ren och söt träaktig tobak! Blanda aromen med basvätska för att skapa din egna e-juice. Vill du ha en större smakblandning i din e-juice kan du blanda aromen med andra smaksatta aromer innan du blandar med basvätska! Vi rekommenderar att du börjar med 5% arom i din blandning och att du tillsätter mer om det skulle behövas. Notera att du alltid ska blanda aromer med basvätska och aromer inte bör intas eller användas i deras rena form. Storlek: 10ml.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
FlavourArt
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Tobak
  • Söt Tobak
  • Träig
Art.nr: 1000316

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

 

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finns rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

  

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner