Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

FlavourArt | Virginia | 10 ml | Tobak

39,00 kr
Slut i lager
Denna arom har en smak av Virginia Tobak, vilket är en tobakssmak som har en sötaktig, mild och aromatisk smak. Skapa din egna e-juice och smaksätt med denna arom, eller blanda denna arom med andra smaksatta aromer för att skapa en ny och personlig upplevelse. Vi rekommenderar att du börjar med 5% arom i din blandning och att du tillsätter mer om det skulle behövas. Storlek: 10ml
Läs mer
Läs full beskrivelse
Tobak
FlavourArt
Aromer
DIY

Ingredienser

  • Virginia Tobak
  • Tobak
  • Söt Tobak
  • Rökig
Art.nr: 1000328

Beskrivning

En arom är en koncentrerad smakvätska som du blandar tillsammans med basvätska för att skapa din egna e-juice. Aromer är oftast väldigt kraftfulla till smaken och kräver inte många milliliter för att sätta en bra smak på din egengjorda e-juice. Om du vill kan du även använda flera olika aromer för att få en mer originell smak.

Aromer kan vara olika starka i smaken och därför kan det vara svårt att säga hur mycket du bör blanda med din basvätska. Ofta brukar det finnas rekommendationer på 15%, 10% eller 5% arom för optimal smak. Utgår man från en önskad mängd på 10ml e-juice brukar man säga att 10% arom motsvarar ca 1ml av aromen och resterande 9 ml bör vara basvätska. Ett tips är att hälla i lite av din e-juice blandning till din elcigarett och känna efter om det behövs mer arom. Notera att du aldrig bör dricka din arom, oavsett hur gott det luktar!

För att göra det enkelt för dig har vi en spruta med måttenheter som kan hjälpa dig mäta och blanda din e-juice och den hittar du Här. Det kan även vara bra att ha en flaska för att förvara din egenblandade e-juice och vi rekommenderar en nålflaska, då pipen gör det enklare att fylla din e-cigarett med e-juice. Söker du efter en basvätska? Det kan du hitta Här!

Det kan även vara fördelaktigt att låta din e-juice stå och luftas en tid innan användning för att smakerna ska utvecklas. Denna tiden kallas för steeptid och kan vara olika beroende på aromen.

bild

Produktrecensioner