Nytt pris
Fruit Freeze | Watermelon Kiwi | 80 VG  i gruppen Shortfills / MÄRKEN / Alle Shakes hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (109802)
Fruit Freeze | Watermelon Kiwi | 80 VG

Fruit Freeze | Watermelon Kiwi | 80 VG

På lager

Fruit Freeze är ett varumärke från USA som producerar shortfills med en sval fruktsmak. En av tre underbara smaker är Watermelon Kiwi som är en cool och fräsch kombination av vattenmelon och kiwi.

Läs mer
Delsumma
219 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Art.nr:109802

Beskrivning

Denna shake & vape har en smak av vattenmelon, kiwi och kylande mentol. Vätskan är 70% VG och 30% PG och innehåller inte nikotin. Fruit Freeze – Watermelon Kiwi är en shortfill och består av 100 ml vätska och kommer i en behållare som har plats för totalt 120 ml vätska. Tillsätter du 2 stycken nikotinshots på 18mg får du en 120ml blandning med totalt 3mg nikotin per milliliter. Vill du inte blanda med nikotin? Fyll med 20 ml basvätska istället.

Shake & Vape är smaksatt vätska som bör blandas ut med antingen nikotin eller nikotinfri vätska, så kallad basvätska (ej inkluderat). Din shake & vape har oftast plats för att kunna blanda i den vätska du vill blanda ut med (så kallad shortfill). Kolla alltid anvisningarna på paketet angående hur mycket nikotin/basvätska du kan kombinera din shake & vape med för bästa resultat.
%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.