Chat with us, powered by LiveChat

Hangsen | Genesis

Slut i lager
Ergonomisk design, magnetiskt lock, automatisk avstängning och tydlig användning. Hangsen Genesis är en stilren men funktionsfylld elcigarett som levererar lösningar på problem som många har väntat på!
Läs mer
Redo att användas
Hangsen
1.5
1500

Teknisk specifikation

Beskrivning

Hangsen Genesis har ett magnetiskt lock som förhindrar att smuts och damm letar sig in i ditt munstycke. Du kan därför förvara elciggen i väskan bekymmersfritt! Elcigaretten är ergonomiskt designad utan att kompromissa med snyggt utseende. Den är utrustad med en unik temperatursensor som upptäcker onormala temperaturer i din coil och som förhindrar dry hits, allt för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen av din Hangsen Genesis.

Genesis är bra för nybörjare, men är även utmärkt för vana vejpare. Den producerar mycket ånga och är exemplarisk för både lung- och mun till lunga vaping. Elciggen är enkel att fylla på med vätska tack vare möjligheten att hälla e-juicen direkt genom öppningen på toppen. Ett streck på tankfönstret visar tydligt den maximala mängd vätska som ryms.

Batteriet har även ett praktiskt "sleep mode" och en automatisk "power off". Sleep-läget aktiveras efter 10 sekunder utan användning. Efter 10 minuter utan användning stängs batteriet av automatiskt. Inte nog med det lyser olika färger beroende på hur mycket batteri som finns kvar i din elcigarett. Den varierar från blått (100%-67%), lila (66%-34%) till rött (33%-0%) och gör det därför enkelt för dig att upptäcka när du behöver ladda din elcigg.

bild

Produkten ingår:

1 x Hangsen Genesis - 1500 mAh batteri med inbyggd tank

2 x Genesis coils med 0.4 ohm (av vilka en är monterad)

2 x Top Base (av vilka en är monterad)

2 x Genesis munstycken

1 x Magnetiskt lock

1 x USB kabel

1 x Bruksanvisning

bild