Nytt pris
Hangsen | IQ 3S i gruppen El-cigaretter / AIO-kits hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (SE1001621)
Hangsen | IQ 3S
Hangsen | IQ 3S
Hangsen | IQ 3S
Hangsen | IQ 3S

Hangsen | IQ 3S

Art.nr: SE1001621

Hangsen IQ 3S är en e-cigarett som avger diskret med ånga, e-cigaretten har inga avancerade inställningar utan allting sker automatiskt.

Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Pris
239 kr
Color
Välj Color
Black White / Silver
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Tillverkningsland: Kina

Beskrivning

Denna elcigarett är diskret både till utseendet men även till vejpandet, då den enbart producerar ett litet ångmoln som lätt förbises. Du behöver inte tänka på någon aktiveringsknapp då IQ3S aktiveras vid inandning!

Din IQ3S är utrustad med en display som visar batteristatus samt även antal puffar du tagit. Det finns plats för 2ml vätska och vätskan fylls direkt via din cartridge, som man kan säga fungerar som en vätskebehållare. Du bör byta ut din cartridge när du upplever att smaken och ångan minskat.

Vi rekommenderar att du fyller din cartridge med e-vätska som består av 50% VG och 50% PG, då en för tunn e-vätska (exempelvis 70% PG) inte är optimal för denna modell. Denna elcigarett från Hangsen är skapad med den senaste teknologin. Du tar enkelt ut dess cartridge som är placerat på toppen och som faktiskt är en del av ditt munstycke.

Väl ute kan du fylla din cartridge med e-vätska genom att lyfta bort locket som sitter på dess nedre kant. Inkluderat i kitet finns en liten plastflaska som kan göra det enklare för dig att fylla din IQ3S med vätska. När du fyllt din elcigarett stänger du locket noggrant och lägger tillbaka din cartridge på plats i din elcigarett.

%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.