Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

IQ3S Startpaket

299,95 kr

Slut i lager

Detta kit är för dig som vill ha en enkel pod som både är lätt att använda men samtidigt tillåter ett brett utbud av alternativ. IQ 3S från Hangsen kan nämligen användas med både påfyllningsbara och pods som redan är fyllda med e-juice. Dessa pods fungerar som tanken i en IQ 3S och har både inbyggd coil och munstycke.

Genom att köpa IQ 3S Startpaket sparar du 158 kr jämfört med att köpa produkterna separat.

Läs mer
Läs full beskrivelse

* obligatoriska fält

Hangsen
400

Teknisk specifikation

Art.nr: IQ 3S Startpaket

Beskrivning

Det här förpackningen levereras med en cartridge/patron som är en pod som är tom och kan fyllas med exakt den e-juice du vill ha! Dessutom ingår en adapter som gör det möjligt att använda redan påfyllda pods. Dessa tankar som redan är fyllda med e-juice - de behöver bara monteras i adaptern och sedan är din IQ 3S redo att användas. Detta är en idealisk lösning när du är på språng eller om du inte vill ha besväret med att fylla på ny e-juice.

IQ 3S aktiveras automatiskt när den används - det finns inga knappar eller inställningsalternativ att oroa dig för. Modellen har en display som visar batteristatus och hur många puffar som har tagits.

IQ 3S-cartridgen som är den påfyllningsbara tanken kan innehålla 2 ml. Vi rekommenderar att du använder 50PG / 50VG vätska för denna tank eftersom vätska med högre PG inte fungerar optimalt med denna tank. Tanken bör bytas ut när ångan och smaken minskar.

Podsystem är i allmänhet mycket lämpliga för användning av e-juice med nikotinsalt. Detta beror på att nikotinsalt kan vejpas i lägre grader. Hangsen IQ-pods, som är de redan fyllda engångstankarna innehåller e-juice med nikotinsalt. Nikotinsalt är nikotin i är mer naturlig form vilket innebär att det påverkar kroppen på ett annat sätt. Nikotinsalt är särskilt populärt bland människor som försöker sluta röka. Detta beror på att nikotinsalt absorberas snabbare av kroppen och du kommer att uppleva samma "nikotinkick" som du känner från vanliga cigaretter. Å andra sidan kommer du att upptäcka att effekten minskar snabbare än med vanlig e-juice baserat på vad som kallas free base-nikotin. Nikotinsalt producerar betydligt mindre riv i halsen än andra e-juicer.

Det får du: 

1 x IQ 3S Mod

1 x IQ 3S Laddare

2 x Cartridge (tank som är påfyllningsbar)

1 x Pod adapter (till montering av redan fyllda engångspods) 

 1 x 3-pack pods (Med tobak eller mentholsmak)

 

 

 

bild

Produktrecensioner