Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

JoyeTech | CuAIO D22

Slut i lager
När du behöver en bra och portabel elcigarett så är Joyetech CuAIO D22 defintivt på listan. Inte bara är den liten och smidig att bära med sig, denna elcigarett är även väldigt enkel att använda!
Läs mer
Läs full beskrivelse
Redo att användas
JoyeTech
2
1500

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001155

Beskrivning

Du fyller enkelt på med e-liquids på toppen, efter att du kommit förbi den utökade barnspärren. Först roterar du och stänger luftflödet och ser till att de två pilarna är i linje. Utgå sedan från översta pilen och dra dra topplocket längst med behållaren och tryck sedan för att öppna det helt. När du sedan har öppnat topplocket kan du fylla på med e-liquid till sidohålen direkt!

Denna elcigarett har även en smart lampa till batteriet som skiner när det är fulladdat, men som blinkar mer frekvent desto lägre batterinivån blir. På så sätt blir det enkelt att se när du behöver ladda! Batteriet har även Dual Circuit Protection som skyddar dig från kortslutning, överladdning och överström.

CuAIO D22 är även kompatibel med en normal 510 gänga. Notera att du bör droppa några doppar av e-liquid in i huvudet först. När du sedan fyllt på med e-juice, ta några andetag med elciggen utan att trycka på knappen. Låt även e-juicen sjunka in i någon minut innan du använder elciggen.

bild

Produktrecensioner