Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

JoyeTech | Cuboid Tap 228W TC | Box | Silver | Mod

250,00 kr675,00 kr
Slut i lager

Här kommer något som är helt annorlunda. Cupoid Tap kommer med Joyetechs nya Taptec teknologi, det finns därmed "tap" knappar som reagerar på mycket lättare beröring. Utöver det så kommer Cuboid Tap med en trycksensitivt system och vibration. Modden har en stor OLED skärm och används med två utbytbara 18650 batterier (följer inte med) och den kan leverera upp till 228W

Läs mer
Läs full beskrivelse
Batterier medföljer ej
JoyeTech

Teknisk specifikation

Art.nr: 1001162-5

Beskrivning

Taptec - En helt ny typ av knapp

Det mest innovativa med Cuboid Tap är dess Tap-teknologi. Det finns en stor tap-knapp över skärmen som du kan använda som aktiveringsknapp. Allt du behöver göra är att trycka på den väldigt lätt och du kan använda din mod. Även inställningsknapparna kan reagera på "tap". Och det är inte allt. Modden har ett trycksensitivt område på botten. För att ändra vissa inställningar kan du då bara krama modden i olika sekvenser när den är av eller på. Modden reagerar utöver det med vibration, ännu en fantastisk innovation.

 

Upplev stor mångfald med Joyetechs Cuboid Tap

Självklart kan du använda Cuboid Tap i många olika lägen så att du kan bruka alla slags olika tankar. Du använder modden med två batterier, vilka du ska köpa separat. Modden har även ett system för att se till att batterierna ligger på samma laddningsnivå för att få det mesta utav det hela. Med upp till 228 watt finns det faktiskt inga gränser. Söker du en av de mest avancerade mods på marknaden så är det här värt en titt.

bild
Batterier medföljer ej

Produktrecensioner