Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

JoyeTech | eGo AIO | jubileumsutgåva

299,00 kr
På lager
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Med anledning av att Joyetechs eGo AIO har funnits på marknaden i tio år välkomnar vi jubileumsutgåvan för denna fantastiska e-cigaretten. Den nya jubileumsmodellen finns i sju vackra färgversioner.

Med en längd på endast 12 centimeter och en ergonomisk design ligger  den perfekt i handen och är otroligt praktisk. Perfekt för alla som letar efter en genuin vejpupplevelse.

OBS. Kom ihåg att använda en väggadapter med en maximal spänning på 5V  och max 1A.

Läs mer
Läs full beskrivelse
JoyeTech
2
1500

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001106-19

Beskrivning

Jubileumsmodellen kommer i en ny design med LED-indikator och ett 1500mAH-inbyggt batteri - Dessutom kommer den med en förbättrad version av glassystemet, vilket gör att du ännu bättre undviker läckage när du vejpar. Modellen kommer också med en 0,6 ohm SS-coil som passar perfekt för halsbloss som perfekt om du vill ha ett likvärdigt alternativ till cigaretter.

EGO AIO jubileumsmodellen är enkel och simpel att använda, därför anser vi att modellen är bra för både nybörjare och mer erfarna vejpare. Hos Elekcig är vi måna om att våra produkter vi har i sortiment ska vara säkra - Därför är denna modell utrustad med inbyggt barnlås, så att barnen i hemmet inte får tillgång till innehållet i vätskebehållaren. Barnlåset fungerar som så att när du behöver fylla på din e-juice, måste du tryckta till lite medan du vrider

bild

Produktrecensioner