Nytt pris
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors i gruppen El-cigaretter / AIO-kits hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (SE1001106)
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors
JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors

JoyeTech | eGo AIO Kit - New Colors

Art.nr: SE1001106

Joyetech eGo AIO är en e-cigarett med en vätskekapacitet på 2ml och finns tillgänglig i flera olika färger. I paketet medföljer det coils som är färdiga att använda.

Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Pris
299 kr
Color
Välj Color
Brushed Bronze Brushed Gunmetal Camouflage Chinoiserie Crackle C Dazzling Wood
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Tillverkningsland: Kina

Beskrivning

Kittet ger dig följande: 2 ml tank, 1500 mAh batteri inbyggt med tanken, Barnlås, Potentiellt LED-ljus, Voltutgång från 3,3V till 3,9V, 19 mm i diameter, 118 mm i längd.

Barnskydd och annat skydd: E-vätska kan bli sämre om den inte lagras korrekt och barn måste undvika kontakt med vätskan. Därför måste du trycka ner och vrida på samma gång för att komma åt tanken, och när du måste skruva på locket igen är det viktigt att du trycker på det medan du skruvar på det sista stycket. För vuxna med bara lite handfärdighet är det en prisvärd process, men barn saknar den logiska förståelsen att något kommer att vända och skjuta ner i samma process, därför är Joyetech eGo AIO Kit passande för barnfamiljer.

Dessutom är enheten också självskyddande: vid låga volt visas ett varningsmeddelande på skärmen, och om du inte är uppmärksam så stängs den automatiskt av efter en stund. Batteriets minsta spänningsutgång är 3,3V, och när den träffar den punkten så varnas du. Den är också skyddad vid kortslutning, men detta bör naturligtvis undvikas eftersom det inte är hälsosamt för e-cigaretten på lång sikt.

Tank och batteri i ett: betyder att tanken och batteriet är i en enhet och att du får en enkel produkt för hantering och för transport. Du behöver inte oroa dig för externa enheter som är både påfyllande och obekväma för transport och för att ha i fickor. Därefter fylls tanken på uppifrån, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att skruva på locket ordentligt så länge det är upprätt som under själva vejpandet. Batteriet, som är en integrerad del av E-cigaretten tillsammans med batteriet, är ett 1500 mAh batteri som har en relativt god livslängd i förhållande till priset. Batteriet producerar mellan 3,3 och 3,9 V, och om du slår på en låg voltvolym stängs det automatiskt av. Batteriets livslängd ökar också med de inbyggda dubbla kretsarna. Enheten startas när man gör fem klick på knappen, och för att stänga av enheten gör du samma sak.

Det ingår två BF SS316 0,6 ohm rostfria stålspolar / brännare: Enheten har Pyrexglas som är känt att inte expandera vid höga temperaturer, och det hjälper till att öka produktens livslängd eftersom tanken alltid passar. Som du vet kör vissa höga temperaturer inuti enheten, men pyrexglaset hjälper till att kontrollera de heta graderna. Joyetech eGo AIO-kit kan också erbjuda luftflödeskontroll, som översätts till justerbart luftflöde. Högt luftflöde betyder större moln, men kan också betyda en smak som inte är så klar. Lägre luftflöde betyder mindre moln, men samtidigt får du mer smak. Luftflödet är dock viktigt oavsett vad, eftersom enheten kan överhettas om detta inte var ett alternativ. Överhettning leder till försämring av produkten och det skadar så småningom din vejp upplevelse.

Ändra färger i tanken: Du kan ändra på färgen på ljuset som lyser i tanken. Det finns 7 färger att välja mellan! Håll bara ned aktiveringsknappen när din e-cigarett är av, för att välja vilken färg du känner för idag. Välj bland färgerna röd, gul, grön, blå, indigo, vit eller lila.

%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.