Chat with us, powered by LiveChat

JoyeTech | eGo AIO ProBox

399,00 kr
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars ångerrätt
Här är efterträdaren till Joyetechs eGo AIO Box! Denna ProBoxen har en inbyggd 2100 mAh batteri och en läckageresistent inbyggd 2 ml tank. Elcigaretten är en All- in- one och har sin atomizer och batteri inbyggd.
Läs mer
Redo att användas
JoyeTech
2
2100

Teknisk specifikation

Beskrivning

Elciggen är utformad för att ge maximalt luftflöde från två sidor, och du kan enkelt justera hur mycket luft du vill ha genom att rotera. Du fyller enkelt eciggen med e-juice, bara lyft på topplocket och fyll i sidohålen. Tanken är läckageresistent så du behöver inte oroa dig för att det ska läcka.

Aio ProBox har två olika lägen du kan välja mellan. Ena läget är H (High) vilket menas direct output läge, och det andra är L (Low) som står för Constant voltage läge.

Inte nog med allt detta så kan du göra denna elcigg lite mer personlig. Du kan ändra färgen som lyser i tanken, välj mellan 7 läckra färger!

Du kan se hur mycket batteri som finns kvar då indikationslampan lyser klart när den är fulladdad, men blinkar mer frekvent desto lägre batterinivån blir. Denna lampan kommer även varna genom att blinka om det sker kortslutning i din elcigg.

Den nya AIO ProBox är praktisk och kompakt och producerar en hel del ånga med de kända BF SS316 coils med 0.6 ohm.

bild

Produkten ingår:

1 x eGo AIO ProBox

2 x BF SS316 coils (0.6 ohm, MTL)

2 x Munstycken

1 x USB kabel

Bruksanvisning

bild