Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

KangerTech | CLTANK | 2 ml

259,00 kr
På lager
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Kangertechs nyaste tillskott vad gäller clearomizers är denna 2 ml tank, som bjuder på specifikationer såsom barnsäkert lock, pyrexglas, airflow control och skydd mot läckage. Kangertechs stilrena design är på topp med denna modell som dessutom finns in fyra fina färger. Välj din personliga favorit!
Läs mer
Läs full beskrivelse
510
KangerTech
2
1

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1000931

Beskrivning

Specifikationer:

Kapacitet: 2 ml

510 gänga

Längd: 37 mm

Diameter: 22 mm

Kompatibel med TC och VW läge (vid användning av motsvarande coil)

Färger: Svart, Röd, Silver, Vit

Ren smak och mycket ånga

Kangertech är känd för att prioritera funktionalitet och denna modell levar upp till många olika krav. Den är flexibel, fungerar bra och är kompatibel med många olika komponenter. Du kan alltså vara säker på att du får precis den smaken och ångan som du är efter. Skapa stora ångmoln, använd din favorit E-juice och ge dig själv precis den upplevelsen du är ute efter. I setet medföljer det två coils på sub ohm nivå. En i rostfritt stål med 0.5 ohm och en nickel coil till temperaturstyrning med 0.15 ohm.

TC och VW

Denna clearomizer från Kangertech kan du använder på en mod eller batteri med variabel watt och även med mods i temperaturläge. Båda versioner har sina fördelar och möjligheten till att använda båda två låter dig testa vad som är bäst till just dig. Har du alltså en mod som har både TC och VW läge så är denna tank en perfekt lösning för dig. En fördel med temperaturstyrning är att du får en väldigt ren smak och det finns en mindre chans att du får en dry hit då temperaturen reglerades av din TC enhet. TC enheter är dessutom väldigt effektiva och håller ofta en längre tid åt gången.

Undvik läckage

Pyrex glas används ofta i laboratorier eftersom att det är väldigt värmeresistent. Med denna typ av glas kan du vara säker på att glaset är hållbart och håller även om enheten blir för varm någon gång. Du undviker dessutom läckage och slitage vilket kommer leda till en längre hållbarhet av din produkt. Med Kangertechs CLTANK kommer du säkert inte vara besviken.

Observera: Nickel coils får bara användas med en mod i temperaturläge!

bild

Produktrecensioner