Nytt pris
Liquideo | Bloody Frutti | 40 VG i gruppen Shortfills / MÄRKEN / Liquideo hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (121604)
Liquideo | Bloody Frutti | 40 VG

Liquideo | Bloody Frutti | 40 VG

Slut i lager

Har du svårt att bestämma dig om du vill ha shake & vape frukter och bär, eller färska som mentol? Glöm det valet - välj en med båda! Bloody Fruity erbjuder en smak av både frukt och mentol!

Läs mer
Delsumma
189 kr
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Frukt
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Röda bär
Tillverkningsland: Frankrike
VG / PG Rotation: 40 VG / 60 PG
Volume in bottles: 60
Art.nr:121604

Beskrivning

Denna shake & vape har en smak av frukt och bär med mentol. Liquideo Evolution – Bloody Fruity är en shortfill som består av 50 ml vätska och kommer i en behållare som har plats för totalt 60 ml vätska. Vätskan är 60% PG och 40% VG och innehåller inte nikotin. Shake & Vape är smaksatt vätska som bör blandas ut med antingen nikotin eller nikotinfri vätska, så kallad basvätska. Din shake & vape har oftast plats för att kunna blanda i den vätska du vill blanda ut med. Kolla alltid anvisningarna på paketet angående hur mycket nikotin/basvätska du kan kombinera din shake & vape med för bästa resultat.
40%
60%
50ml /60ml
60%
40%
60ml
50ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.