Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Joyetech Mods

Det kinesiska företaget JoyeTech är en välkänd spelare på marknaden för E-cigaretter. Märket har varit med sedan 2007, vilket gör det till ett av de äldre i branschen. JoyeTech jobbar alltid på ett nytänkande sätt och genomgår en konstant utveckling vad gäller att leverera de nyaste produkterna med den nyaste teknologin och de nyaste designerna. En av de produkttyper som JoyeTech är uppmärksammade för är deras mods! Du hittar här mods från Joyetech som passar olika behov och har olika karaktäristiska! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Handlar nu enligt
  1. Färg
  2. Rensa allt
Färg (1)
Andra kategorier

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter
  1. JoyeTech | Joyetech eVic Primo 2.0 228W TC Mod | Box | Mod
    Slut i lager

Totalt 1 produkter

Totalt 1 produkter

Fantastiska mods med otroligt många funktioner

En av de produkttyperna som verkligen får JoyeTechs konkurrenter att bli avundsjuka är deras fantastiska mods. Det är faktiskt ganska svårt att tro på deras otroliga funktioner när man läser om dem. De låter så bra, du måste nästan prova det! Funktionaliteten är toppen vid JoyeTech mods och vi vill framhålla några av de bästa funktionerna här.

En av JoyeTechs mods är eVic Supreme. JoyeTechs eVic Supreme ger dig möjligheten att ta bilder och ladda upp dessa på E-cigaretten via JoyeTechs nya myVapor-software. Dessutom kan du använda OLED skärmen för att kolla hur E-cigarettens output, batterinivån och mycket mer ser ut. Med en mod från JoyeTech får du alltså en bit state-of-the-art teknologi vad gäller E-cigaretter som lämnar nästan alla konkurrenter bakom sig. Här på kontoret älskar vi JoyeTech MODS och vi hoppas att du kommer älskar dem lika mycket.