Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

SMOK Mods

I denna kategori finner du alla våra mods från märket SMOK! Deras mods är innovativa, både designmässigt samt rent tekniskt. De har fått internationellt uppmärksammande från både företag och kunder för att vara kraftfulla och tekniskt utvecklade. Mods från SMOK är därmed en succé! 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Mods från SMOK - Riktigt spännande produkter

SMOK har också lyckats att sätta ett tjockt streck under unik. SMOK är en del av E-cigarett-giganten ShenZhen IVPS Technology, en jätte i E-cigarett branschen. De fungerar nämligen som primus motor på riktigt många spännande projekt och när man köper en produkt från SMOK kan man därför vara säker att den innehåller den bästa och nyaste teknologin. Den nyaste teknologin kombinerad med hög kvalitet resulterar i några fantastiska produkter och vi säger klart att vi är stora SMOK-fans hos Elekcig.se.

Speciellt SMOKs fantastiska mods är beundransvärda. Vi vill nästan bara låta dem pratar för sig själva för att det är svårt att sätta ord på hur bra de faktiskt är. Designen av SMOKs mods är unik och du kommer inte hitta liknande mods av samma kvalitet någon annanstans. Därtill kommer att dessa mods både finns i stilrent rostfritt stål och i modernt träd-look. SMOK och deras mod är därför ytterst populära bland våra kunder hos Elekcig.se och det är enkelt att förstå varför.