Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

The Council of Vapor Mods

Council of Vapour har enbart existerat sedan 2013, men trots denna korta tid på marknaden har de blivit självklara i vapingvärlden. Council of Vapour är en producent av elcigaretter och dess tillbehör och är uppskattade världen över. Här hittar du pålitliga och hållbara mods som passar både nybörjare och avancerade vejpare! 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Council of Vapor - Ett företag byggt på kärleken för E-cigaretter

Många företag som producerar E-cigaretter är nämligen grundade och uppbyggda av fackfolk och duktiga tekniker som har en bra förståelse för hur en E-cigarett skulle fungera. Det har Council of Vapor inte börjat med. Nej, Council of Vapor består nämligen av en rad äkta entusiaster som bara har gemensamma att de älskar E-cigaretter. Därför kan man verkligen se och märka kärleken till produkten när man har det att göra med en Council of Vapor E-cigarett. Council of Vapor uppfinner nämligen nya produkter genom att överväga hur en E-cigarett skulle vara enligt kundernas preferenser. De fantastiska idéer som utvecklas hos de entusiaster i Los Angeles sändes sedan vidare till Taiwan där Council of Vapor har sin fabrik.

Mods från Council of Vapor - Pålitlig och hållbar

Det nyaste från Council of Vapor är deras fantastiska MODS som vi ser mycket positivt på hos Elekcig.se. Likasom Council of Vapors övriga produkter är även deras MODS designade i USA och därefter producerade i en av världens bästa fabriker i Taiwan. Resultatet är en extremt pålitlig mod som fungerar precis som den ska. Pålitligheten uttrycker sig i produkternas hållbarhet som är absolut toppen. Många E-cigaretter kommer tappar volt-spänning efter en kort tid medan Council of Vapors mods har bara minimal voltförlust. Därför kommer du uppleva fantastisk prestationsförmåga även när du bara har lite batteritid kvar. Därtill kommer att designen är helt enkelt unik. Byter du alltså till Council of Vapor är det ganska sannolikt att du aldrig byter tillbaka.