Innokin Mods

När man talar om märket Innokin brukar tankarna gå direkt till deras Elcigaretter. Men faktum är att de även skapar kvalitativa mods! De har en mängd olika mods, både de som är fullt liknande existerande Innokin - elcigaretter men även fristående och nytänkande mods som inte finns som elcigaretter. Du hittar även mods med olika batteriutformningar, många ska styras med ett mer kraftfulllt batteri som gör att du kan använda din mod längre än vissa andra. Upptäck mods från Innokin här nedan! 

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Kraftfulla mods till skarpa priser från Innokin

Några av dessa el-cigarett-idéer har de skarpa hjärnorna från Innokin jobbat vidare på och det arbete har resulterat i de mods du ser här. Du hittar därför både några utvecklingar av de kända serierna från Innokin och också självständiga mods. Innokins mods är bland våra absoluta favoriter med deras otroligt höga prestationsförmåga. Här har man också gjort slut på konstiga upplevelser med din E-cigarett som inte gör det du vill. Innokins mods är fantastiska med deras state of the art teknologi som verkligen är drivkraften bakom Innokins verk.

Starka batterier till starka mods

Dessutom kan man tillsatt starka batterier till de olika mods så att du kan njuta av dem riktigt länge. På så sätt kan du också vara säker att du inte behöva uppladda din E-cigarett hela tiden. Innokin har därför allt i allt lyckats med att framställa mods som verkligen skiljer sig från andra mods och de är definitivt värda att ta en titt på.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.