Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

N-one | Engångspod

79,00 kr
På lager
Pris
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Behöver du lite avkopplingstid? Det är svårt att slå den intensiva uppfriskningen av de härliga smakerna från N-One.

Läs mer
Läs full beskrivelse

Beskrivning

Varje N-One pod innehåller 2 ml och 20 mg nikotinsalt e-juice. Nikotinsalt ger en betydligt jämnare och snabbare verkande nikotin. Poden har ett 350 mAh batteri och ger cirka 300 puffar i sin livslängd (vid MTL). Enheten är en engångspod och kastas i soporna efter användning. Den kan alltså inte laddas eller fyllas på igen.


Den ger känslan av en vanlig cigarett då du aktiverar poden vid inhalering - enheten aktiveras automatiskt när du puffar på den. E-juicen är blandad med ett 50/50 VG/PG-förhållande, vilket ger en smidig och smakfull mun-till-lung vape.


Det finns totalt 6 olika smaker att välja mellan och en bred valmöjlighet mellan tobak, mentol och frukt.

- Menthol ger en förfriskande explosion av vintrig kyla, perfekt för en snabb och tillfredsställande puff.

- Tobacco har en klassisk och robust tobakssmak som är idealisk för vaping hela dagen. Om du tycker att du ibland har ett tobaksbegär när du är på språng, är N-One Tobacco Engångspod avsedd för dig!

- Berry Blast är härlig mix av renade skogsfrukter som säkert kommer att tillfredsställa dina begär. Blåbär, jordgubbar och björnbär blandas för att bilda en underbart saftig smak som du kan njuta av!

- Ice Mint är ett rent och skarpt smakalternativ för dig som tycker om kyliga mentolblandningar med en hint av naturlig sötma. N-One Ice Mint är det perfekta valet om du letar efter en härlig mentolmix med nikotinsalt.

- Mango Ice kombinerar tropisk mango med en explosion av isig mentol. Den söta och varma smaken av mangofrukt tillsammans med kylande känsla av mentol skapar en saftig sammansmältning av välkyld frukt.

- Black Ice är en söt smak av svarta vinbär som ger kyliga axlar. N-one Black Ice har en blandning av saftiga svarta vinbär och frostig mentol för att bilda en rik samt skarp smakprofil. Om du är på jakt efter en kylig fruktsmak så kan denna vara den du letar efter.

 

  • Engångs pod (klarar cirka 300 puffar vid MTL)
  • Kräver ingen montering
  • 2 ml Nikotinsalt e-juice
  • 20 mg nikotinstyrka
  • Mått - 80 mm x 20 mm x 10 mm
bild

SKADLIGA VID FÖRTÄRING: 6 och 12 mg

Varning

Ha förpackning eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid förtäring: Vid obehag, kontakta giftinformationscentralen.

GIFTIGA VID FÖRTÄRING: 18mg

Fara

Ha förpackning eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid förtäring: Vid obehag, kontakta giftinformationscentralen.

Produktrecensioner