Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Nasty Salt | Cush Man | 50 VG | 10 ml

59,00 kr
Slut i lager

Behöver vi verkligen en annan Mangosmak? Om det kommer från Nasty Juice, ja, det gör vi! Nasty Salts Cush Man är en av juicerna i deras otroligt goda fruktserie och denna ger dig en härlig mogen mangosmak.

Läs mer
Läs full beskrivelse
Fruity
Redo att användas
50/50

Ingredienser

  • Mango
Art.nr: SE100182-5
  •  

Beskrivning

Cush Man från Nasty Juice kan skryta med en perfekt smak av mogen, saftig mango tillsammans med en mjuk våg av mentol. Med varje puff kommer du att känna fruktigheten vid inandning, vilket gör det möjligt att känna en kylig smak av mynta i utandningen. Förfriskande, sött och farligt smakrikt!
Cush Man ger dig 20mg/ml nikotinsalt.

Nikotinsaltens förmåga att leverera nikotin till blodet mycket snabbare än vanliga e-juicer innehållandes nikotin. Detta gör det möjligt för en omedelbar tillfredsställande upplevelse och ett idealiskt val för alla som söker ett effektivt hjälpmedel för rökavvänjning.

 

Eftersom nikotinsalter absorberas i blodomloppet enkelt och snabbt, bör du märka "ruset" av nikotin mycket fortare än med vanliga e-juicer - även de med högt nikotininnehåll. Detta ger en omedelbar känsla av tillfredsställelse och ger effektiv, långvarig befrielse från begär.

Bra att veta om nikotinsalt:

  • Det rekommenderas att använda nikotinsalt i antingen ett podsystem eller på annan utrustning som är lämplig MTL (mun-till-lunga), helst med coils/brännare på eller över 1,0 ohm.
  • Det är normalt att du använder nikotinsalt med högre styrka än vad du är van vid med regelbundet nikotin, så att du får mest nytta och effekt.
  • Du kommer att kunna ånga mindre med nikotinsalt, men ändå få samma nikotinbehov täckt om du är van vid att sänka nikotinnivåerna.


OBS! Nikotinsalt ska INTE användas i Sub-ohm enheter eller RTA/RDA! Nikotinsalt ska användas i podsystem eller i elektroniska cigaretter med låg styrka.

bild

SKADLIGA VID FÖRTÄRING: 6 och 12 mg

Varning

Ha förpackning eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid förtäring: Vid obehag, kontakta giftinformationscentralen.

GIFTIGA VID FÖRTÄRING: 18mg

Fara

Ha förpackning eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Vid förtäring: Vid obehag, kontakta giftinformationscentralen.

50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml

Produktrecensioner