Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Burst

Burst Shortfills

Burst är ett välkänt varumärke från USA som skapar e-vätska.  Burst erbjuder bland annat söta smaker baserade på frukt och godis, deras Burst Duo-smaker kombinerar två olika frukter och Burst Bacco är Bursts tobaksamling. Här i denna kategori hittar du deras Shortfills och Shake & Vape! 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Burst Shortfill

Burst är ett amerikanskt företag som varit väl omnämnda i branschen sedan långt tillbaka. De har flera shortfills som är uppmärksammade internationellt och de delar även upp deras shortfill i tre olika kollektioner: Burst, Burst Duo och Burst Bacco. 

Burst 

Burst shortfill innehåller intensiva och söta smaker av olika frukter! Dessa shortfills består av 80% VG och kommer i en 60ml flaska som är fylld med 50ml e-vätska. Bland dessa Burst shortfills finns Sher Burst, Straw Burst, Berry Burst och Citrus Burst och fler. 

Burst Duo

Burst Duo är shortfills som även dem innehåller intensiva och söta smaker av frukter, men i denna kollektion har man sammanslagit två frukstsmaker i en. Du hittar till exempel Burst Duo Kiwi Strawberry, Burst Dua apple watermelon och fler! Dessa shortfills består av 70% VG och kommer i en flaska som är fylld med 50ml e-vätska men som har kapacitet för 60ml vätska. 

Burst Bacco

Burst Bacco är deras enda shortfill kollektion som innehåller smaker av tobak. Men eftersom Burst har en förkärlek av söta smaker så har de kombinerat tobakssmaken med vaniljsås i Burst Bacco Custard Tobacco shortfill. Burst Bacco består av 80% VG och är fylld med 50ml e-vätska i en behållare som har plats för 60ml väska.