Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

SMOK | TFV12 Beast | 6 ml

459,00 kr
På lager
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Här kommer det nyaste tillskottet till SMOKs TFV familj. TFV12 sub ohm tanken bjuder på fantastiska coils och egenskaper som kommer hjälpa dig att uppnå riktigt stora ångmoln. Det här är kungen i SMOKs Cloud Beast kollektion.
Läs mer
Läs full beskrivelse
510
SMOK
6
1

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001066

Beskrivning

Den nya TFV12 tanken har en diameter på 27 mm och kommer med de största coilsen någonsin. Med i paketet får du en V12-T12 coil med hela 12 spolar. Dessutom så får du så klart även de kraftiga quadruple coils som man redan är van vid från de andra TFV modellerna.

TFV12s stora tank rymmer hela 6 ml E-juice, så att du får mycket plats till din favorit E-juice. Med i paketet får du även ett extra glas och silikonringar i reserv. Tanken fylls på från toppen och du kan köpa till en RBA bas för att bygga själv. Luftflödet kan du justera på i bottnen av tanken och det har förbättrats jämfört med den äldre TFV8 modellen.

Den nya TFV12 är framställd i hållbara material såsom rostfritt stål och glas som gör tanken väldigt värmeresistent. TFV12 är en allrounder och kommer uppfylla alla dina Cloud Chasing behov.

Teknisk information:

Tillverkad i rostfritt stål och glas

Rymmer 6 ml E-juice

Diameter: 27 mm

Höjd: 70 mm

510 gänga

bild

Produktrecensioner