Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Tankar

Vätskebehållare, tankar, clearomizers och atomizers

Letar du efter en tank för att skapa en kraftfull Elcigarett? Vi har ett stort sortiment av tanks! Vi strävar alltid efter att vara uppdaterade med de senaste tanksen så att du ska kunna vara up-to-date med den senaste teknologin. Vi på Elekcig försäkrar oss alltid att våra produkter är säkra att använda, på så sätt kan du alltid välja tanks utan att behöva bekymra dig. Men, se till att köpa en tank som passar med ditt batteri som du ska använda. Samt när du väljer en tank för dina e-vätskor är det viktigt att du väljer en som passar dig och dina behov. Hos oss på Elekcig.se kan du hitta ett stort utbud av E-juicer och det finns massvis med smakvarianter i olika nikotinstyrkor. Det är tråkigt att investera i en god E-juice och sedan tappar mycket av kvaliteten på grund av en dålig vätskebehållare. Det finns ingen anledning att spendera mycket pengar på en förångare som är för stor eller för liten för dina behov och din e-cigarett.  Behöver du hjälp? Vår vänliga kundtjänst hjälper dig mer än gärna!

Men vänta.. vad betyder tanks? För dig som inte riktigt vet vad tanks är, så är det i stora drag själva toppen av din elcigarett. Det är den delen av din elcigarett som förvarar och förångar din e-vätska, samt hur denna ånga transporteras från vätskebehållaren till munstycket och sedan blir din vape. Kärt barn har många namn, som du säkert hört innan. Detsamma gäller för tanks, då clearomizer och atomizer är till största del samma sak som tanks förutom mindre skillnader. I det stora hela behöver du inte bekymra dig om skillnaderna, men om du är nyfiken på dessa finner du det längre ner på sidan. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Handlar nu enligt
 1. Varumärke
  Eleaf
 2. Rensa allt
Varumärke (1)
 1. Aspire2 varor
 2. Eleaf5 varor
 3. GreenSound1 vara
 4. Hangsen6 varor
 5. JoyeTech4 varor
 6. Uwell1 vara
 7. Vaporesso2 varor
 8. Vaptio1 vara
 9. Veiik1 vara
 10. VONT3 varor
 11. VooPoo1 vara
mindre
Tankvolym
 1. 1,82 varor
 2. 21 vara
 3. 2,51 vara
Andra Egenskaper
 1. Airflow2 varor
Andra kategorier

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter
 1. Eleaf | GTiO tank | 1.8 ml
  219,00 kr

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter

Hur vet jag att era vätskebehållare är av hög kvalitet?

Det största problemet med e cigaretter är ofta att de har defekter eller går sönder väldigt snabbt. Det kommer du inte uppleva med våra clearomizers – faktiskt så skiljer vår kvalitet väldigt mycket ifrån andra återförsäljare, köper du en gång ifrån elekcig.se, så kommer du inte gå tillbaka till din gamla leverantör. Nu tänker du genast att våra produkter är dyrare än de andras, men vet du vad? Vi är skandinaviens billigaste och största återförsäljare av E cigaretter, E juice, clearomizers och tillbehör.

Vid ett köp av en vätskebehållare, eller så kallade clearomizer, hos elekcig.se kan du vara säker på en top-produkt i hög kvalitet. Det innebär att du inte kommer uppleva plötsliga problem med din E cigarett under användning och du vill såklart undvika att det börjar smaka ”bränt”. Dessutom strävar vi efter att ha guidevideor till alla våra clearomizers, så att du enkelt kan börja använda din nya produkt. För att förhindra att du använder din clearomizer fel, så har vi gjort en guide som förklarar hur du börjar använda din nya vätskebehållare: Smakar din e-cigarett bränt?

Clearomizers, vätskebehållare, coils och atomizers

Alla dessa begrepp är olika namn på den enhet som har med förångning och förvaring av din E juice att göra. Generellt kallar vi det för vätskebehållare. Vi har exempelvis modeller som CE4 V2 Clearomizer och KangerTech T3S Clearomizer. De flesta av våra clearomizers finns i ett flertal färger och i de flesta fall finns det möjlighet att välja Ohm-styrka.

Vad betyder Ohm inom E-cigaretter?

När du har kollat runt på vår sida under E cigaretter, vätskebehållare och tillbehör, så har du garanterat stött på begreppet ”Ohm”. Självklart vill du i förväg veta vad begreppet ”Ohm” betyder, det vara förvirrande. Eller om du önskar att prova våra nya vätskebehållare, eller bara vill byta coilen. När vi använder oss av ”Ohm” inom E cigaretter och tillbehör, innebär det hur mycket värme coilen ska generera för att förånga E juicen.

Du kan se vår grundläggande guide till vilken Ohm du ska välja här: Vad betyder Ohm och Volt?

Hur tar jag hand om min clearomizer?

Fast våra clearomizers är av god kvalitet, så ska de precis som alla andra förbruksvaror skötas för att kunna användas länge. Några exempel på detta är bl.a att låta vätskan tränga in i veken innan användning och spola rent vätskebehållare regelbundet med varmt vatten. Du kan se vår guide till hur du förlänger levnadstiden på vår mest populära clearomizer, CE4 V2, här: Förläng levnadstiden för din CE4 clearomizer

Och här har vi en generell guide för rengöring av din e cigarett: Såhär rensar du din E-cigarett

Billiga clearomizer

Annan bra information eller bonus information är också att Elekcig.se följer alltid marknadens prisnivå och vi strävar alltid efter att vara de billigaste. Därför kostar våra CE4 V2 bara 25 SEK, som är Sveriges bästa pris på CE4 clearomizer.