Nytt pris
Twelve Monkeys | O-RangZ | 75 VG i gruppen Shortfills / MÄRKEN / Twelve Monkeys hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (57628)
Twelve Monkeys | O-RangZ | 75 VG

Twelve Monkeys | O-RangZ | 75 VG

Slut i lager

Varför bara äta frukost på morgonen? Med 12 Monkeys shortfill O-Rangz kan du få smaken av krispiga frukostprodukter täckta av kall krämig mjölk och en twist av citrusfrukter hela dagen.

Läs mer
Delsumma
199 kr
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Frukt
Nikotinhalt: 0 mg
Smakprofil: Citron
Tillverkningsland: Kanada
VG / PG Rotation: 75 VG / 25 PG
Volume in bottles: 60
Art.nr:57628

Beskrivning

Denna shake & Vape har en smak av frukostflingor med mjölk och med en hint av citron. 12 Monkeys - O-Rangz är en shortfill och består av 50 ml vätska och kommer i en behållare som har plats för totalt 60 ml vätska. Vätskan är 80% VG och 20% PG och innehåller inte nikotin. Shake & Vape är smaksatt vätska som bör blandas ut med antingen nikotin eller nikotinfri vätska, så kallad basvätska. Din shake & vape har oftast plats för att kunna blanda i den vätska du vill blanda ut med. Kolla alltid anvisningarna på paketet angående hur mycket nikotin/basvätska du kan kombinera din shake & vape med för bästa resultat.
75%
25%
50ml /60ml
25%
75%
60ml
50ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.