Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Uwell | Caliburn | 2 ml | Kit

349,00 kr
På lager
  • Uwell Caliburn Pod Cartridge 2 ml Caliburn - 4 Pods- Uwell
    149,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Uwell
2
520

Teknisk specifikation

Art.nr: Uwell-Caliburn-2ml-Kit

Beskrivning

Uwell Caliburn är ett litet, snyggt och lättviktigt podsystem, som med ett inbyggt 520 mAh batteri och en påfyllningsbar pod med 2 ml vätskekapacitet kommer tillfredställa alla dina behov.

När man använder produkten kan man välja att bara inhalera (Auto drag) eller hålla inne avfyrningsknappen, som även kan användas för pre heat. Fem klick på avfyrningsknappen låser/låser upp enheten, så att du kan förvara den i fickan utan risk för att den fyrar av sig själv. Den ger upp till 11 W  output med fulladdat batteri, vilket driver 1,4 ohm coilen helt perfekt.

Poddarna sätts i via magnetanslutning och kan smidigt fyllas på från toppen (topfill) genom att ta av det svarta munstycket. Caliburn har inbyggda säkerhetsskydd så som kortslutningsskydd, autostop vid 10sekunders avfyrning och en spärr för att förhindra avfyrning vid alldeles för låg batterinivå. 

 

Rekommenderad e-juiceblandning är 50VG/50PG eller högre PG, då hög VG kan bli för tjockt för coilen.

Coilen har en väldigt lång livstid jämfört med liknande podsystem. Se till att alltid försöka hålla nivån av e-juice i din pod mellan den övre och undre markeringen, och din pod kommer hålla runt 10-30 dagar beroende på hur mycket och ofta du puffar.

bild

Produktrecensioner