Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Vaporesso | Nexus

Slut i lager
Denna e-cigarett är banbrytande för Vaporesso och har inte bara ett kompakt och stilrent utseende, den har även ett nytänkande inre!
Läs mer
Läs full beskrivelse
Redo att användas
Vaporesso
2
650

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1001497

Beskrivning

Denna elcigarett från Vaporesso är designat för dig som smidigt vill kunna använda din elcigarett on the go. Med ett diskret utseende men kraftfullt inre kan du justera elciggens inställningar och vätskenivåer genom att lyfta på munstycket. Under munstycket hittar du ett justerbart luftflöde, din coil samt ett stort hål till vätskebehållaren som är belagt under en plastspärr. Med hjälp av munstyckets underdel kan du skruva upp och få åtkomst till din coil. Vaporesso Nexus kit är även skyddad med temperaturkontroll som förhindrar att vätskan bränns vid.
Den har även skydd mot kortslutning och överladdning. Elcigaretten varnar dig även vid låg batterinivå samt låg vätskenivå. Batteriet har en kapacitet på 650 mAh och är fulladdad efter cirka 40 minuter. Du behöver inte trycka på någon aktiveringsknapp för att kunna vejpa. Starta din Nexus (genom att trycka på knappen 5 ggr snabbt) och efter det krävs inga tryck för att kunna inhalera ångan, det räcker att andas in.

Detta är en utgående produkt.

bild

Produktrecensioner