Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

VEIIK | Airo | Podsystem

299,00 kr
På lager
  • Airo Pods 2-pack - VEIIK Airo Pods 2-pack - VEIIK
    65,00 kr
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

AIRO från VEIIK är en open-pod-system vape med två stycken påfyllningsbara 2 ml pods och ett 360 mAh återuppladdningsbart inbyggt batteri. Enkel påfyllning på sidan och en organisk bomullsveke ger dig en ren smak och ånga.

Läs mer
Läs full beskrivelse

Beskrivning

AIRO från VEIIK är en lyxig open-pod-system vape. Med exklusiva PU-läderpaneler på både framsida och baksida gör att Airo skiljer sig på vape-marknaden. Den har en påfyllningsbar pod på 2 ml och ett inbyggt batteri på 360 mAh som laddas upp med hjälp av en USB-laddare. Airo använder sig av ett innovativt bottom air-driven system som är specifikt anpassad för nicsalts e-juicer. Den kompakta storleken ger ett väldigt komfortabelt grepp i handen och passar perfekt i fickan.

VEIIK AIRO podden är påfyllningsbar på totalt 2 ml, organisk bomullsveke och är på 1.2 ohm. Enkel att fylla på vid sidan. Det innovativa air-driven systemet ger dig en bekväm, stark och något varm hals med nikotin salt-baserade e-juicer.

VEIIK Airo Pod är en lös mun-till-lunga pod som också kan användas direkt till lunga. Den är perfekt till både nybörjare och erfarna användare. Airo kommer att ge dig en perfekt mix mellan smak och ångproduktion.

VEIIK Airos batteri är ett 360 mAh uppladdningsbart batteri som laddas upp av en vanlig micro USB-laddare och laddas upp helt inom 1 timme.

Rekommendation e-juice: Max 30-50 VG, gärna nikotinsalt men vanlig e-juice fungerar utmärkt.


Specifikationer:
Storlek: 100.5 x 25.5 x 12.5 mm 
Kapacitet: 2ml
Batteri: Inbyggt 360mAh
Coil: 1.2 ohm

I Paketet:
1st Veiik Airo
2st 2ml Veiik Airo Pods
1st Micro USB-kabel
1st Användarmanual

Max laddning
Output: 5V 1A

bild

Produktrecensioner