Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

VEIIK Startpaket

329,00 kr

På lager

Veiik startpaket är till dig som vill ha ett enkelt men lyxigt podsystem. Detta paket är perfekt för dig som vill sluta röka då Veiik Airo inte har några knappar eller inställningar. Utan du använder den som en helt vanlig cigarett och det är enkelt att fylla på med e-juice i podden/munstycket som är på 2 ml.

Genom att köpa Veiik startpaket sparar du 95 kr istället för att köpa produkterna separat.

Läs mer
Läs full beskrivelse

* obligatoriska fält

329,00 kr

Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Beskrivning

Veiik Airo har ett exklusivt utseende med polyuretan-läder på båda sidor som gör att den är riktigt läcker för ögonen och har en slimmad storlek på 100.5 x 25.5 x 12.5 mm. Det gör att den passar i alla typer av fickor och är lätt att transportera. Den är lika läcker och enkel att använda då du endast sätter munnen emot och suger in ångan precis som en vanlig cigarett. När du gör detta aktiveras ett ljus under batteriet som samtidigt visar hur mycket batteri du har kvar.
Vitt ljus: 70-100% batteri
Blått ljus: 30-70% batteri
Rött ljus: 10-30% batteri
Är batteriet slut så blinkar ett rött ljus 10 gånger. När du laddar batteriet så blinkar ljuset och när det är fulladdat så lyser det vitt. Med ett batteri på 360 mAh säkrar det dig ett batteri som ska hålla mellan 1-3 dagar vid normal användning. Detta batteri laddar du enkelt upp på ca. en timme. I detta paket får du även välja 2 st e-juicer från Hangsen i de populära smakerna PR Tobak, Menthol eller Exotic Fruit Mix. Det ingår dessutom ett extra paket med 2 st Veiik Airo Pods. Ett tips är att ha olika smaker i podsen då det är väldigt enkelt att byta pods när man blir sugen på en annan smak.

Veiik Airo pods är påfyllningsbara på totalt 2 ml och har en organisk bomullsveke som i sin tur ger dig totalt 1.2 ohm i motstånd. Den har ett innovativt air-driven system som ger dig en riktigt härlig upplevelse. Det är en mun-till-lunga pod men kan också användas direkt till lunga. Podsen gör sig bäst med högst 50 VG, annars riskerar det att bli trögflytande och möjligheten att “puffa torrt” kan uppstå. Den är mest optimal till nikotinsaltbaserade e-juicer.

Det får du: 

1 x Veiik Airo

4 x Veik Airo Pods

1 x Micro USB kabel

1 x Bruksanvisning

2 x 10 ml Hangsen e-juice (PR Tobak, Menthol eller Exotic Fruit Mix)


Max laddning: 5V 1A

bild

Produktrecensioner