Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Aspire coils till din el-cigarett

Aspire har länge varit en aktör i Elcigarettsbranschen och har då även skapat en mängd olika coils under åren. Med all den erfarenheten har de utvecklat coils som passar dagens elcigaretter och vårt behov. Med kvalitativa coils kommer du långt! Du hittar coils från Aspire här nedan! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

Totalt 3 produkter

Observera: Byta din coil i tid

När en coil head är utkört och har överskridit sitt utgångsdatum så kommer en rad symptom börjar visa sig. Du kan uppleva att (1) din E-cigarett börjar läcka E-juice. I så fall kan du få E-juice in i munnen och det är varken hälsosamt eller en speciellt kulinarisk upplevelse. Anledningen för att E-cigaretten läcker är att E-juicen inte blir tillräckligt varm längre och därför förångas den inte. Utöver det är det möjligt att du kommer (2) höra ett gurglande ljud från din E-cigarett vid användning. I detta fall är vätskebehållaren översvämmat med E-juice. Ett mer synlig symptom är att din E-cigarett (3) producerar mycket mindre damp än vanlig. Det händer eftersom din coil är jätteviktig för ångproduktionen och är den sliten så fungerar ångproduktionen inte längre som den ska. Med riktigt slitna coils kommer du också uppleva att det kommer (4) ingen ånga överhuvudtaget.

Observera i övrigt att de olika coil heads från Aspire är kompatibla med olika vätskebehållare. Du måste alltså se till att den du köper passar till din E-cigarett. Om du inte är säker är du såklart välkommen att kontakta vårt kundcenter. Vi hjälper dig med alla problem och frågor.