Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Eleaf coils - Coils till E-cigaretter från Eleaf

Vi på Elekcig.se vill inte kompromissa med kvalité, och därför säljer vi bara produkter från märken vi tror på. Därför har vi ett stort sortiment av coils från Eleaf som är en högkvalitativ producent av Elcigaretter och dess tillbehör! Du hittar deras coil här nedan! 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Handlar nu enligt
  1. Trådmaterial
    Kanthal
  2. Rensa allt

Totalt 6 produkter

Totalt 6 produkter

Totalt 6 produkter

Totalt 6 produkter

Eleaf levererar alltid fantastiska produkter

Coils /coil heads från Eleaf är extremt pålitliga, vilket är mer än viktigt när det kommer speciellt till den delen av E-cigaretten. Coil heads borde nämligen utskiftas relativt ofta eftersom att deras livstid är rätt kort. Vi rekommenderar att du byter din coil varje 3-4 veckor. De flesta coils är slitna rund den tiden. Det beror såklart också på din egen förbrukning men varje 3-4 veckor är en bra utgångstid.

Hur märker jag att min Eleaf coil är sliten?

En rad symptom börjar visa sig när ens coil närmar sig sitt slut. Först och främst kan E-cigaretten börja läcka. I så fall blir E-juicen bara inte tillräckligt varm längre, vilket resulterar i att man får E-vätskan in i munnen. Det är varken nyttigt eller kul. Därtill kommer att man kan uppleva att E-cigaretten producerar lite eller ingen ånga längre. Coilen är väldigt viktigt för ångproduktionen. Till sist är det möjligt att el-cigaretten börjar göra ett gurglande ljud vid användning. Det är oftast ett tecken för att vätskebehållaren är översvämmad. Lyckligtvis är det inte svårt att byta ut coilen och vi rekommenderar starkt att du gör det ofta för att få den bäst möjliga upplevelsen med din E-cigarett.