Chat with us, powered by LiveChat
Du kan beställa och ta emot dina varor som vanligt. - Läs mer ​här

KangerTech coils till din E-cigarett

KangerTech är en av jättarna på Elcigarett marknaden. Deras stadiga utveckling osar pålitlighet och teknisk framgång, vilket definitivt syns på deras produkter. Här nedan hittar du kvalitativa och tekniskt rika coils från KangerTech som man kan lita på! 

Totalt 8 produkter

Totalt 8 produkter

Coils som passar till din KangerTech vätskebehållare

Coilen är en essentiell del av din E-cigarett även om några ibland förbiser den. Faktum är dock bara att det är riktigt viktigt att ha en coil av förnuftig kvalitet. Annars kan ens upplevelse med E-cigaretten drabbas. Som tur är så är KangerTech och deras coils garanter för hög kvalitet och pålitliga produkter. Observera att de olika coils i kategorien passar till olika baser och att du måste välja den rätta produkten till din E-cigarett. Ifall du är lite osäker får du gärna kontakta vårt kundcentrum. Vi hjälper gärna till så att du inte tar någonting fel.

Hur ofta skulle man byta en coil?

Hos Elekcig.se rekommenderar vi annars att du byta din coil var 3:e till 4:e vecka. Hur ofta du måste byta beror naturligtvis på din förbrukning men var 3:e till 4:e vecka plus/minus en vecka eller två är en bra utgångspunkt. Du kan dock vara uppmärksam på en rad faktorer som tyder på att din coil är sliten. Skulle din E-cigarett börja läcka är det antagligen dags att byta coilen. Ett gurglande ljud är också ett tecken på det. Dessutom har coilen stor betydelse för ångproduktionen. Skulle du alltså uppleva att din E-cigarett producera mindre eller ingen ånga kan det också vara dags att byta coilen.