Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Coils från SMOKTech - Coils till din E-cigg från SMOK

Här finner du vårt utbud av coils från SMOK. SMOK är en del av den välkända och populära tillverkaren Shenzhen IVPS Technology. Shenzhen IVPS Technology är en av de ledande företagen i branschen. Du kan därför känna dig säker på att produkterna du köper från SMOK är av högsta möjliga kvalité. Detta gäller deras produkter i allmänhet och deras coils i synnerhet. Hög kvalité från SMOK till ett lågt pris hos Elekcig.se.

Totalt 2 produkter

Totalt 2 produkter

Totalt 2 produkter

Totalt 2 produkter

Därför är din Coil viktig

Du kanske inte vet så mycket om konstruktionen av din E-cigarett, och vet kanske därför inte heller helt vad en Coil är och vad den har för uppgift i en E-cigarett. Därför vill vi på Elekcig.se hjälpa dig med att förklara vad det är och varför det är viktigt för dig.  En coil är väsentlig för en E-cigarett, eftersom det är den som fungerar som en brännare, så att du värmer din E-vätska och så att du kan njuta av din goda ånga. Utan en coil kan du inte använda din E-cigarett, så du behöver en lös brännare, som de också kallas. "Lös" eftersom de kan och bör bytas ut regelbundet, eftersom de kommer att brinna med tiden - inte på grund av dålig kvalitet, men eftersom det värms många gånger varje dag och därför snabbt blir sliten.

Kvalitetsbrännare med stor K!

Även om Coils inte varar så länge betyder det inte att det inte är viktigt att ha bra kvalité på sin Coil. Eftersom det finns stor skillnad i kvaliteten på Coils är det viktigt att välja rätt. Med en Coil från SMOK kan du dock vara säker på att du har köpt en riktigt bra produkt och att du inte kommer bli besviken. SMOK är en tillverkare av kvalitetscoils, och de gör ständigt en hel del förbättringar, så levnadstiden för SMOKs Coils varar bara längre och längre.

Bland våra spolar från SMOK hittar du flera olika modeller, beroende på vilken E-cigarett du har. Det finns olika storlekar och olika motstånd, och detta ger dig som kund ett brett utbud av möjligheter. Vi vill inte ange några gränser så att du själv kan välja och vraka bland alla våra Coils.

Välj rätt Coil

Det kan vara svårt att veta vilken coil du ska ha om du inte vet mycket om marknaden och vad som är vitktigt att tänka på med produkten. Det gör det givetvis inte lättare när vi erbjuder ett sortiment av många olika produkter, som alla är av högsta kvalitet. 

Om du är i tvivel om några av produkterna kan du alltid läsa produktegenskaperna genom att klicka på respektive produkter. Dessutom är vi på Elekcig.se alltid redo att hjälpa dig om du önskar detta. Vi kommer att försöka svara på alla frågor på bästa sätt så att du kan välja just de SMOK-coils som du vill ha. Vi kan svara på alla frågor som har med Coils att göra och hjälpa till med att reda ut exakt vilken coil som är den rätta för dig och din E-cigarett.