Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

VONT | Device Kit | 3-pak.

199,00 kr
På lager
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Vont Pod Kit är en e-cigg som är väldigt enkel att använda med en snygg och stilren design. Vont Pod Kit kommer med 3 pods som är färdigfyllda med e-juice. Allt du behöver göra för att komma igång är att sätta en pod i batteriet och börja puffa. Letar du efter ett enkelt och smidigt substitut till cigaretter är Vont ett bra alternativ.

Läs mer
Läs full beskrivelse
VONT
1

Teknisk specifikation

Art.nr: SE1100-10

Beskrivning

Vont One starter kit gör det enkelt för dig att börja med E-cigg. Den är framtagen för dig som inte vill hålla på att fylla på juice och allt som följer med det. De förfyllda podsen som medföljer behöver bara tas ur paketet och är sedan färdiga att röka direkt. Den har "autodrag" och genererar ånga automatiskt när du drar in från munstycket.

Vont One startpaket är till för vuxna rökare som letar efter ett enkelt och smidigt substitut till cigaretterna. Vont är väldigt enkel att använda, inga knappar, ingen påfyllning, inga specialfunktioner. Det enda du behöver göra är att ladda batteriet, stoppa i en pod och börja röka. Paketet inkluderar 1stk Vont pod kit. 1 stk. USB-kabel - 3 förfyllda pods med smak av Juicy Berry, Creamy Tobacco och Fresh Mint. Dessa pods innehåller 1ml e-juice med en nikotinstyrka på 20mg/ml.

 

Produktspecifikationer:
Batteri: 250mAh
Uppladdningstid: 45 min
Laddport: micro USB
Coil: 1.5 ohm
Podkapacitet: 1ml e-juice i varje pod
Bloss: ca 250/pod
Nikotinstyrka: 20mg/ml
Vikt: 17 gram
Dimensioner: 100mm x 18mm x 9mm

bild

Produktrecensioner