Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Xbud | Aloha | 30 VG | Mentol

79,00 kr
På lager
Delsumma
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot
Säg Aloha till denna mintsmakande e-juice från XBud! Denna fräscha och kyliga smak kommer ge dig en frisk känsla.
Läs mer
Läs full beskrivelse
Mentol
Xbud
Redo att användas
30/70

Ingredienser

  • Mint
  • Menthol
  • Blåbär
Art.nr: SE1001101
  •  

Beskrivning

Utöver den fantastiska myntasmaken så bjuder Aloha från Xbud också på smaksnoter av både blåbär och eukalyptus vilket gör den till en mer speciell variant i jämförelse med andra mentol E-juicer på marknaden. Aloha är rätt val för dig om du vill testa en ny version av mentol E-juice och såklart om du älskar den friska kicken av mentol när du ångar på din E-cigarett.

Ny och spännande underkollektion

Aloha är ur kollektionen Xbud som är en underlinje från det franska märket Liquideo. Liquideo är känd för att producera E-juice av riktigt hög kvalitet och har en massa lyckliga kunder som älskar deras goda produkter. Liquideo har ett stort sortiment av E-juicer och det är därför lätt att hitta precis den typ E-juice som tilltalar dig. Samtidigt kan man experimentera med några spännande varianter när man köper Xbud E-juicer. Aloha är bara en av de intressanta E-vätskorna i serien.

Välj mängden av nikotin själv

När du köper Aloha E-juicen eller en annan Xbud E-juice bestämmer du själv hur stor mängden av nikotin i den ska vara. På högre nikotinnivåer ger Aloha en riktigt bra ”throat hit”. Om du bara vill ha smaken av mentol som Aloha bjuder på så kan du dock också välja att köpa den helt utan nikotin. Du köper en E-juice som levererar massvis med ånga och smak oavsett vilken styrka du väljer.

bild
30%
70%
10 - 500ml/10ml
30%
70%
10ml
10 - 500ml

Produktrecensioner