Eleaf batterier till E-cigaretter

Det är inte bara designen utan också funktionaliteten som Eleaf förstår sig på. Och det är viktigt, speciellt när vi har det med batterier att göra. Batteriets styrka är nämligen omistlig för en bra upplevelse med E-cigaretter. Eleaf levererar riktigt starka och kraftfulla batterier till ytterst förnuftiga priser. Likasom våra övriga batterier kommer också Eleafs batterier i varierande mAh (milliamperetimmar). Skillnaden mellan olika mAh antalen är helt enkelt att ju fler mAh ett batteri har, desto fler timmar avklarar batteriet innan man får uppladda det igen. En annan aspekt att ha i omtanke när man köper ett batteri är att livstiden på det gärna skulle vara längre än bara ett par veckor. Många E-cigarett användare som köper batterier av låg kvalitet kommer nämligen uppleva att batteriet är utslitet efter en väldigt kort tid. Eleafs batterier är mycket mer attraktiva därför att deras livstid är bättre an den av många andra batterier. På så sätt behöver man inte köpa batterier hela tiden.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Eleaf batterier i fantastisk design av hög kvalitet

Det är inte bara designen utan också funktionaliteten som Eleaf förstår sig på. Och det är viktigt, speciellt när vi har det med batterier att göra. Batteriets styrka är nämligen omistlig för en bra upplevelse med E-cigaretter. Eleaf levererar riktigt starka och kraftfulla batterier till ytterst förnuftiga priser.

Likasom våra övriga batterier kommer också Eleafs batterier i varierande mAh (milliamperetimmar). Skillnaden mellan olika mAh antalen är helt enkelt att ju fler mAh ett batteri har, desto fler timmar avklarar batteriet innan man får uppladda det igen. En annan aspekt att ha i omtanke när man köper ett batteri är att livstiden på det gärna skulle vara längre än bara ett par veckor. Många E-cigarett användare som köper batterier av låg kvalitet kommer nämligen uppleva att batteriet är utslitet efter en väldigt kort tid. Eleafs batterier är mycket mer attraktiva därför att deras livstid är bättre an den av många andra batterier. På så sätt behöver man inte köpa batterier hela tiden.

När är det dags att byta batteriet?

Naturligtvis kommer också de allra bästa batterier bli svagare någon gång. Vi från Elekcig.se rekommendera att du byta ditt batteri varje 6-12 månader. När du får byta ditt batteri beror dock såklart också på ditt eget sätt av förbrukning så att du måste själv se när det verkligen är dags. När ditt batteri börjar tappar effekt och tiderna mellan uppladdningar blir kortare är det en bra tid.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.