El-cigaretter - Stort urval av Ecigg & Vapes

Här finner du vårt stora sortiment av elektroniska cigaretter. Hos oss på Elekcig.se har vi produkter för alla, från nybörjare till erfarna E-cigarett användare. E-cigaretterna finns tillgängliga i många olika storlekar, färger, batteristyrkor och watt. Självklart är alla produkter CE godkända. Vi försöker ständigt hålla oss uppdaterade med de nyaste modellerna och främsta märkena samtidigt som vi försöker hålla låga priser på våra El-cigaretter.

Har du frågor eller funderingar om våra produkter så tveka inte att kontakta vår fantastiska kundtjänst. Vi hjälper er gärna!

Vad är en e-cigarett?

En vape, även känd som en elektronisk cigarett, är en enhet som värmer en smaksatt vätska (känd som e-vätska eller e-juice) för att producera en inhaler-bar ånga. Vapes & ecigg finns i en mängd olika former och storlekar, men de flesta består av ett batteri, ett värmeelement (känd som en tank) och en behållare för e-vätskan. Batteriet ger ström till tanken / värmeelemenet som sedan värmer e-vätskan och omvandlar den till en ånga som användaren andas in.

Vapes kan användas som ett alternativ till traditionella cigaretter och marknadsförs ibland som ett sätt att hjälpa rökare att sluta röka eller som ett säkrare alternativ till traditionella cigaretter. De e-vätskor som används i vapes & ecigg kan komma i en mängd olika smaker och nikotinstyrkor, vilket gör att användarna kan anpassa sin vapingupplevelse.

Du kan läsa mer om E-vätskor och se vårat sortiment av e-juice som innehåller nikotin och utan nikotin här:

Vapes & ecigg kan grovt delas in i två kategorier: laddningsbara vapes och engångs vapes. Uppladdningsbara vapes kräver att användaren laddar batteriet och fyller på e-vätskan själv, medan engångs vapes är designade för att användas en gång och sedan kasseras.

Det finns e cigg vapes som laddas med USB-C, men också med externa batterier.

Vaping & ecigg har blivit ett populärt alternativ till rökning, eftersom det erbjuder många av samma förnimmelser utan de skadliga effekterna av traditionella cigaretter. Vaping kan också anpassas genom att använda olika e-vätskor och justera temperatur- och effektinställningarna på enheten.

Vilka typer av e-cigg finns det?

En engångs vape är en enhet som är avsedd att användas en enda gång och sedan kasseras. De är ofta enklare att använda än andra typer av e-cigg, men de har också en begränsad livslängd. Engångs vape säljs med en färdigladdad e-juice tank med e-vätska och ett integrerat batteri som inte går att byta ut. När tanken är tom och batteriet är dött, kasserar du enheten.

Engångsvapen är som sagt en typ av el cigg som är designad för att användas en gång och sedan kasseras. Användaren av Engångs e-ciggen behöver helt enkelt bara öppna förpackningen och börja vejpa, utan att behöva ladda eller fylla på. Engångs vape marknadsförs ofta som ett bekvämt och lättanvänt alternativ för dem som är nya inom vaping eller för dem som inte vill ha besväret med att underhålla en uppladdningsbar enhet. De är dock generellt sett mindre kostnadseffektiva i längden jämfört med laddningsbara elektroniska cigaretter och kan även ha begränsade smak- och nikotinalternativ.

Så här använder du en e-cigg

  1. Förbered din e-cigg: Innan du börjar använda din e-cigg, se till att den är fulladdad. Många e-cigaretter laddas via USB, men det kan variera beroende på modell.

  2. Fyll på e-juice: Skruva av toppen av din e-cigg eller tanken och fyll på e-juice. Se till att inte överfylla eller spilla vätska i mitten av tanken.

  3. Sätt på enheten: De flesta e-cigaretter har en knapp som du trycker på för att aktivera enheten. Tryck och håll in knappen medan du inhalerar för att få ut ånga.

  4. Inhalera: Andas in ångan som om det vore en vanlig cigarett. Du behöver inte dra så hårt som med en tobakscigarett, ett lättare drag räcker.

  5. Stäng av och förvara: När du är klar, stäng av din e-cigg för att förhindra oavsiktlig aktivering. Förvara den på en säker plats utom räckhåll för barn och husdjur.

Säkerhetstips

  • Använd endast e-juicer som är avsedda för e-cigaretter.
  • Ladda din e-cigg med rätt laddare och undvik att lämna den oladdad för länge.
  • Rengör regelbundet din e-cigg för bästa prestanda.
  • Förvara e-juicer på en säker plats eftersom de kan vara skadliga om de konsumeras i stora mängder.

E-cigg som ett verktyg för rökavvänjning

Många personer som tidigare har rökt traditionella cigaretter överväger e-cigg som ett verktyg för att hjälpa dem att sluta röka. E-cigg kan erbjuda nikotin, liknande en traditionell cigarett, men utan de skadliga kemikalierna från tobak. Detta gör dem till ett lockande alternativ för dem som söker ett mindre skadligt sätt att stilla sina nikotinbehov.

Vuxna som söker ett alternativ till tobak

E-cigg riktar sig i första hand till vuxna rökare som vill byta ut sina traditionella tobakscigaretter. Det är viktigt att understryka att e-cigg inte bör betraktas som en "nybörjarprodukt" för dem som inte redan röker. Snarare är de ett potentiellt alternativ för vuxna som söker andra sätt att konsumera nikotin.

E-cigg - Inte för ungdomar eller icke-rökare

Med tanke på den globala debatten om e-cigg och ungdomar är det viktigt att betona att e-cigg inte bör användas av unga personer. Även om e-cigg kan vara mindre skadligt än traditionella cigaretter, finns det fortfarande potentiella risker, särskilt när det kommer till nikotinberoende.

Starpaket E-cigg

Ett färdigt paket som allt som oftast innehåller allt du behöver och lämpar sig till dig som precis har börjat vejpa eller inte kräver jätte avancerade el-cigaretter. Startpaketen innehåller oftast en färdig e-cigg enhet, coil & tank. En färdig enhet som är lätt att komma igång med och lämpar sig till dig som idag röker vanliga cigaretter och vill sluta.

Pod Vape kits

Enkla maskiner där du kan byta ut själva tanken / poden med tillhörande coil. Här behöver du alltså inte skruva loss en tank eller byta coil utan coilen sitter inuti tanken / poden. Du köper färdiga pods/tank som du byter - dessa har ett magnetiskt fäste och tas enkelt loss. Pod kits körs ofta på låg effekt och därför lämpar sig 10ml e-vätskor eller nicsalts vätskor till dessa ecigg.

MTL - vejping

MTL (Mouth-to-Lung) vaping är en teknik för att använda elektroniska cigaretter där röken dras först till munnen och sedan till lungorna. Denna teknik är mer lik den traditionella rökningen och ger oftast mindre rök samt en mildare smakupplevelse. MTL-rökning kräver vanligtvis mindre modeller av elektroniska cigaretter och användare brukar använda e-juicer med högre nivåer av PG (propylenglykol) för att få en mer bärbar smak. MTL-rökning är vanligtvis förknippat med nybörjare och personer som söker en mildare upplevelse.

DTL - Vejping:

DTL (Direct-to-Lung) vaping är en teknik för att använda elektroniska cigaretter där röken dras direkt till lungorna istället för att behålla den i munnen först som i MTL (Mouth-to-Lung) tekniken. DTL-rökning kräver vanligtvis större modeller av elektroniska cigaretter och ger oftast mer rök samt en annorlunda smakupplevelse. De flesta DTL-användare använder e-juicer med högre VG-nivåer (vegetabilisk glycerin) för att skapa mer rök. DTL-rökning är populär bland erfarna användare av elektroniska cigaretter och är vanligtvis förknippat med subohm-rökning och en mer intensiv smakupplevelse.

Ecigg mods:

Mods är mer avancerade e-cigg med justerbara funktioner såsom möjligheten att ändra värmeinställningar, strömstyrka och andra inställningar. De kräver vanligtvis en mer detaljerad förståelse för elektronik och funktionalitet. Dessa elektroniska cigaretter är lite mer avancerad men fortfarande användarvänliga

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
Varumärke
Aroma King Caliburn eGo Elf Bar Grizzly I VG JoyeTech Juice N Power KLINT Nasty Juice Oxva Pachamama Rev Riot Vapesoul Vaporesso VooPoo Vuse
Volym på tank
2ml 3ml 4.5ml 5ml 8ml
Typ av vape
DTL (Direkt till lunga) Engångs Vape MTL (Mun till lunga)
Pris
Se resultat
Totalt 40 artiklar
Riot Bar | Engångs Vape
Återvinningsbar Engångs Vape från Riot! Finns som nikotinfri, 10mg och 20mg
29.90 kr
1+
29.90 kr/st
Riot Bar | Engångs Vape Zero
Återvinningsbar Engångs Vape från Riot! Finns som nikotinfri, 10mg och 20mg
29.90 kr
1-4 st 5+
29.90 kr/st 59.98 kr/st
Vuse GO | Engångs Vape 10mg
Vuse Go är en engångs vape som finns tillgänglig i 6 olika smaker
fr. 29.90 kr
1+
29.90 kr/st
I VG Bars | Engångs Vape
IVG Bars Engångs Vape finns i 10 olika smaker
49.90 kr
1-9 st 10+
49.90 kr/st 79.90 kr/st
PowerBar | Engångs Vape 20mg
Engångs vape från Juice N Power med 20mg nikotinsalt
49.90 kr
1-9 st 10+
49.90 kr/st 44.90 kr/st
Elf Bar | Engångs Vape
Elf Bar engångsvejpen kommer i 16st smaker med en nikotinhalt på 20mg nicsalt.
59.90 kr
1+
59.90 kr/st
Pachamama | Engångs Vape
Engångs Vape från Pachamama i 10st olika smaker
59.90 kr
1-9 st 10+
59.90 kr/st 49.90 kr/st
Grizzly | Engångsvape
Grizzly är en Engångsvape som finns tillgänglig i 10 olika smaker
69.90 kr
1-9 st 10+
69.90 kr/st 79.90 kr/st
Kubik | Engångs Vape
Kubik Engångs vape - tillgänglig i 10 olika smaker
69.90 kr
1+
69.90 kr/st
Hangsen | eGo-C1+ | Startkit
En nyare version av eGo-CE4 Single E-cigarett kit! Detta kit har en hel del förb...
69.90 kr
1+
69.90 kr/st
Vaporesso Puffmi Dp500 | Engångs Vape
Engångsvape från Vaporesso med ca 500 puffar
69.90 kr
1-9 st 10+
69.90 kr/st 79.90 kr/st
Nasty Fix | Engångs Vape
Nasty Fix är en prisvinnande Engångs vape i 10 olika smaker
79.90 kr
1+
79.90 kr/st
Rev Pod | Engångsvape 10mg
Rev Engångs Vape  i nikotinstyrkan 10mg
79.90 kr
1-9 st 10+
79.90 kr/st 69.90 kr/st
Rev Pod MAX | Engångs Vape
Rev Pod Engångs vape i 10 olika smaker
79.90 kr
1-9 st 10+
79.90 kr/st 69.90 kr/st
Vapesoul Mesh Clear Engångs Vape
Engångsvape från Vapesoul - Nu med mesh coil
79.90 kr
1+
79.90 kr/st
Vuse GO 700 | Engångs Vape
Engångs vape från Vuse - Tillgänglig i 10mg & 20mg
84.90 kr
1-9 st 10+
84.90 kr/st 84.90 kr/st
Aroma King | Gem Bar Engångs Vape
Aroma King Gem Bar Engångs Vape - Finns i 10 olika smaker
89.90 kr
1-9 st 10+
89.90 kr/st 79.90 kr/st
Vaporesso Osmall 2 | Pod Vape Kit
Vaporesso Osmall 2 - Uppföljaren till 1:an - Smartare & Starkare
168.90 kr
1+
168.90 kr/st
Vaporesso | XROS Pods (4-Pack)
Poddar i 4-pack som passar alla XROS enheter
178.90 kr
1+
178.90 kr/st
Vaporesso Zero S | Pod Vape Kit
Ett enkelt startpaket från Vaporesso med alla funktioner du behöver
248.90 kr
1+
248.90 kr/st
JoyeTech | eGo Aio 1500mAh | Startkit
Joyetech eGo AIO är en e-cigarett med en vätskekapacitet på 2ml och finns...
258.90 kr
1+
258.90 kr/st
Vaporesso | Xros 3 Mini
E-cigg / pod kit från Vaporesso
258.90 kr
1+
258.90 kr/st
Oxva Xlim SE | Vape Kit
Ett enkelt pod kit / startkit från OXVA
264.90 kr
1+
264.90 kr/st
Oxva Xlim | Vape Bundle
Komplett Vape paket - Bara öppna ditt paket och börja vejpa! Komplett med e-v&...
284.90 kr
1+
284.90 kr/st
Oxva Xlim V2 | Pod Vape Kit
Oxva Xlim V2 Pod Vape Kit är ett startpaket / podpaket som är enkelt att anv&#...
338.90 kr
1+
338.90 kr/st
Vaporesso | XROS 3 Pod Kit
Vaporesso XROS 3 - Senaste från XROS familjen!
348.90 kr
1+
348.90 kr/st
Joytech eGo AIO | Vape Bundle Paket
Ego Vape Bundle är ett komplett paket med coils, e-vätska och el-cigarett.
349.90 kr
1+
349.90 kr/st
Oxva Xlim Juice N Power | Vape bundle
Redo att vejpa-paket som innehåller 1st Oxva Xlim & 1st Nicsalt 10mg från ...
fr. 354.80 kr
1+
354.80 kr/st
Oxva V2 | Bundle Paket
Oxva Vape Bundle är ett komplett paket med pods, 1st nicsalt vätska och 1st el...
378.90 kr
1+
378.90 kr/st
Totalt 1-30 av 40 artiklar
Logga in