Blanda själv

Välkommen till vår "Blanda själv"-kategori. Här hittar du ett urval av tillbehör för att enkelt och effektivt blanda din egna E-juice från grunden. Här finner du bland annat sprutor och flaskor så att du enkelt kan blanda ihop din helt egna, unika E-juice. Använd spruta för att skapa exakt samma smak på din E-juice, varje gång.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vägledning till självblandning

Hos Elekcig.se tycker vi att en av de bästa grejerna med E-cigaretter är att man har så många möjligheter vad gäller E-juicerna. Det finns många goda och spännande E-juicer att köpa och även om några är mer populära än andra så har du möjligheten till att prova alla de olika smakvarianterna. Om du dessutom väljer att blanda själv så får du ännu fler möjligheter med dina egna E-juicer.

När du blanda själv så behöver du en basvätska med eller utan nikotin samt en eller fler aromer (smaker). Så kan du själv välja hur stark din smak ska vara och vilket blandningsförhållande mellan PG och VG du vill ha. De flesta aromer har en rekommendation av hur mycket arom du borde använda.

När du sedan blandar dina olika ingredienser ihop så behöver du sprutor för säker hantering och för att mäta ingredienserna och flaskor till att förvara den färdiga E-juicen i. Det är enklast att sedan fylla på din E-cigarett med en spruta eller en nålflaska. Vi rekommenderar att du använda en flaska eller spruta för varje E-juice eller ingrediens så att du inte riskerar att blanda olika smaktyper eller ändra på ditt blandningsförhållande.

Självblandning är kul och enkel

Att blanda egna E-juicer är kul och spännande. Vi kan därför starkt rekommendera att du testar det. Skulle du vara lite oerfaren vad gäller E-cigaretter och E-juicer så är välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med dina frågor och vi kan vägleda dig så att du hittar allt du behöver för att blanda själv.

Logga in