Engångs vape

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
Varumärke
Dinner Lady eLite Higs Only N-One VONT
Nikotinhalt
0 mg 20 mg
Antal Puffs
300 600
Se resultat
Totalt 5 artiklar
Totalt 1-5 av 5 artiklar

Engångs e-cigg är perfekt för den som vill testa en elektronisk cigarett utan att behöva spendera en massa pengar. Här har vi samlat alla våra engångs e-cigaretter som är lämpliga för den nyfikna. Engångs e-cigaretter finns tillgängliga i olika smaker som t.ex. Menthol, Tobak och andra smaksättningar.


Hur funkar en Engångs Vape?

En Engångs Vape är en elektronisk cigarett som du använder tills antingen batteriet eller smaken är slut. När den är slut så kasserar du enheten i enighet med din kommuns bestämmelser. Att använda Engångs Vape's är väldigt enkelt, dom allra flesta tillverkarna har eliminerat inställningar och knappar, oftast är det bara att plocka ur engångs vapen ur sin förpackning och börja vapea.

Du har oftast möjlighet att justera luftflödet på din vejp på ett enkelt sätt (oftast bara genom att vrida på slutstycket på vapen) - vilket gör att du kan testa dig fram till att få rätt motstånd i "draget".
Det är idag populärt med ett "Tight drag" - Detta för att kunna hitta rätt motstånd i vejpen och efterlikna en traditionell cigarett. Denna funktion kan lämpa sig väl till personer som vill sluta röka eller precis har gått över till en elektronisk cigarett.

Är Engångsvapes dyrt i förhållande till vanliga cigaretter?

Det korta svaret är nej. Det långa svaret är att det helt beror på användaren. Hur intensivt du vejpar, hur långa bloss du tar och hur djupt du väljer att dra.
Dom flesta Engångs vape innehåller mellan 500-700 bloss.

Generellt kan man säga att ett paket cigaretter (20pack) är ca 300 bloss.
Köper du en Engångs vape med 600 puffar kommer den motsvara ca 2st cigarettpaket.

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.