Chat with us, powered by LiveChat

Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Black Friday

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet

Black Friday 2020 hos Elekcig - Se utvalet av e-cigaretter och e-juice! 

Du kommer få uppleva landets bästa utbud av e-cigaretter, e-vätskor och tillbehör!! Om du vill få mer information om erbjudanden under black friday - och inte minst information så läs vidare. Vad är black friday? Det korta svaret är att black friday är en enorm fest av erbjudanden, där butiker över hela landet kör med extraordinära erbjudanden. Se vårt breda urval av vätskor och el-cigaretter här!

 

Historien om Black Friday

När allt kommer omkring känner vi alla till Black Friday från USA - och det är naturligtvis också här som vi i norr har inspirerats. Black Friday är en av de största shoppingdagarna på året, där de flesta butiker överraskar med vilda erbjudanden. Black Friday i USA är den informella termen för fredagen efter Thanksgiving, som alltid är den fjärde torsdagen i november. Denna dag betraktas oftast som början på julklappsutdelning. Black Friday har nu blivit ett enormt fenomen över hela världen - och många länder har antagit den. Namnet Black Friday härstammar från lokala poliser i USA, som betecknade det enorma trafikkaos som alltid inträffade dagen efter Thanksgiving. Ursprungligen var det dagen då julhandeln traditionellt sköt i USA. Med det sagt blir Black Friday också dagen då de vildaste erbjudandena av e-cigaretter och e-vätskor lanseras på Elekcig.se. Du kommer att uppleva extra sänkta priser på våra e-vätskor och e-cigaretter - där du aldrig kunde ha sett något liknande!

 

Bästa Black Friday erbjudanden hos Elekcig.se

På elekcig.se hittar du de mest legendariska erbjudandena - och sitt bara redo vid tangenterna, för det blir galet. Riktigt sjukt! Du kommer att uppleva exklusiva erbjudanden och legendariska priser. Att hitta Black Friday-erbjudanden på Elekcig.se är snabbt och enkelt. Inklusive vilda erbjudanden på ett brett urval av e-cigaretter och e-vätskor.

Vi kommer bland annat att erbjuda köerbjudanden, timerbjudanden och slagbud - så om detta låter som en bra idé, var redo på Black Friday. Åtminstone kommer det att finnas erbjudanden på e-juice och e-cigaretter som du inte kommer att vilja missa.

 

Köp julklapparna på Black Friday och slipp stress! 

Om du vill undvika julklappsstressen i sista minuten - köp dina julklappar på Black Friday på Elekcig.se. Detta är också dagen då du kan spara mycket pengar på julklappar - låter det inte som en bra idé? Då kan du njuta av julen i lugn och ro med familj och vänner. Datumet passar mycket bra om du vill vara i tid med årets julshopping. Hur trevligt är det att du inte kan sitta hemma och klicka hem årets julklappar? Du slipper julshoppingens rusning, stressen och inte minst behöver du inte stå i kö. Det blir inte lättare! Du kan spara mycket på Black Friday, så det skulle vara en bra idé att klicka hem några extra e-vätskor och skämma bort dina nära och kära. Då kan de utöka sina smakhorisonter och kanske prova andra e-vätskor nästa gång.

Vi har åtminstone försett dig med de bästa erbjudandena för dig som vill slippa stressen inför julklappshoppingen eller bara vill skämma bort dig själv på Black Friday.

 

När är Black Friday?

Det kan vara svårt att få en överblick över när exakt Black Friday äger rum och när DU kan få de vildaste erbjudanden. Det är därför vi har gjort det enkelt för dig och skrivit datumet från när du kan uppleva Black Friday. Black Friday är alltid den fjärde fredagen i november - där den kommer att variera från år till år. Om du har några tvivel, kommer Black Friday i år att köras:

Black Friday 2020 - Fredag 27 November

 

Black Week hos Elekcig.se

Som något nytt i år kommer vi att genomföra Black Week så att alla våra kära kunder har möjlighet att ta del av de vildaste erbjudanden. Black Week betyder helt enkelt att vi fortsätter de utvalda Black Friday-erbjudandenna i helgen - bra, eller hur? Vi kör därför med de vildaste erbjudandena den 27-29/11. Så ser vi till att alla våra kunder nu kommer att uppleva de vilda erbjudandena - och därför missar ingen de vildaste erbjudandena på e-cigaretter och vätskor.

 

Exklusiv VIP lista 

Det finns en lista på Elekcig.se på Black Friday som du bara kan registrera dig på. Här kommer det att finnas exklusiva erbjudanden inom e-juice och e-cigaretter, vilket bara gäller för våra exklusiva kunder. Så kom ihåg att registrera dig så att du kan få skräddarsydda rabatter precis för dig.

 

Black Friday vs. Cyber Monday 

Cyber Monday är lillebror till Black Friday - bättre känd som den största online shoppingdagen i världen. Cybermåndag inträffar alltid måndagen efter Black Friday-helgen, och varar bara 24 timmar. Cybermåndag har vuxit och blivit mer och mer populär över hela världen. Därför är det en extraordinär måndag där du kan klicka hem de galnaste köpen - om du inte hann köpa dina el-cigaretter och e-vätskor i helgen. Det är därför du får den sista chansen att hitta rätt erbjudanden för e-vätskor samt e-cigaretter, och inte minst några fantastiska julklappar med stora besparingar.

 

Frågor om Black Friday erbjudande

Om du är osäker på någonting, eller bara vill ha råd och vägledning om e-cigaretter och e-juice är du alltid välkommen att kontakta vårt support som är redo att hjälpa dig. Det kommer att finnas extra långa öppettider för vår Black Friday kundtjänst, så du kan ringa om det är det minsta. Kundtjänst kommer att finnas tillgänglig via chatt eller telefon från 08:00 till 21:00 på Black Friday, 08:00 - 13:00 den 28 november och 13:00 till 18:00 den 29 november. Vi förvarnar för köer - eftersom det förmodligen kommer att vara upptaget och det kommer att finnas många på linjen.