Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi levererar hem till dig som vanligt - Läs mer ​här
Coils

Coils till E-cigaretter

Coilen är nog en av de minsta beståndsdelarna av din E cigarett men den är nog den mest centrala delen. En coil värmer upp din e-juice och hjälper vätskan att bli till ånga. Det är ofta din coil som avgör hur mycket motstånd (ohm) och därmed ånga som kan produceras. Coils är en förbrukningsvara och därför något du regelbundet behöver byta ut för att uppnå bästa resultat och smak på din E cigarett. Cirka varje 4:e vecka bör man byta ut sin coil. Vi på Elekcig.se har många coils och vi hoppas på att kunna erbjuda coils för varje persons individuella tycke och smak, samtidigt som vi erbjuder dem för förmånsenliga priser. Vi på Elekcig.se tycker inte det bör kosta skjortan för att uppnå bästa smakupplevelse av sin E cigarett!

Sida

Totalt 44 produkter

Sida

Totalt 44 produkter

Varför byta en coil?

Coilen är nog den mest centrala delen av din E-cigarett. Den är den lilla brännare som värm upp din E-juice till ånga med hjälp av lilla vekar som suger upp vätskan. Dessa blir dock slitna och måsta därför bytas för att bevara den goda smaken av din E-juice. Annars blir den smaklös och din upplevelse drabbas. Några vätskor är mer krävande för ens coil än andra och kommer därför slita den snabbare. Du kan göra någonting emot det genom att välja en E-juice med lågt arominnehåll.

Coils av hög kvalitet

Vi har många olika varianter av coils på Elekcig.se så att du kan hitta precis den som passar till din E-cigarett. Kvaliteten är otrolig hög och därför kan du tryggt byta till en coil från vårt sortiment. Vi har coils med olika matstånd för varje smak. Hos Elekcig.se vet vi att du måsta byta dina coils regelbundet och det avspeglar sig i priset. Vi känner att priser på förbruksvaror borde vara låga. Beroende på vilken vätska du använder så rekommenderar vi att du byta din coil var 3:e Eller 4:e vecka för att bevara smaken.