Coils till E-cigaretter

Coilen är nog en av de minsta beståndsdelarna av din E cigarett men den är nog den mest centrala delen. En coil värmer upp din e-juice och hjälper vätskan att bli till ånga. Det är ofta din coil som avgör hur mycket motstånd (ohm) och därmed ånga som kan produceras. Coils är en förbrukningsvara och därför något du regelbundet behöver byta ut för att uppnå bästa resultat och smak på din E cigarett. Cirka varje 4:e vecka bör man byta ut sin coil. Vi på Elekcig.se har många coils och vi hoppas på att kunna erbjuda coils för varje persons individuella tycke och smak, samtidigt som vi erbjuder dem för förmånsenliga priser. Vi på Elekcig.se tycker inte det bör kosta skjortan för att uppnå bästa smakupplevelse av sin E cigarett!

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
Varumärke
Aspire Eleaf GreenSound Hangsen JoyeTech Vaporesso
Se resultat
Totalt 31 artiklar
Totalt 1-30 av 31 artiklar
1  2  Nästa »

Coils

I denna kategori finner du ett stort urval av coils för din e-cigg. En bra e-cigg har lång hållbarhet, men förr eller senare kommer coilen som sitter i din e-cigg på grund av slitage och regelbundet användande behövas bytas ut.

Här på sidan hittar du ett stort urval av coils. Det finns en hel uppsjö av olika coils och det är viktigt att du hittar en som passar just din e-cigg.

Typer av coils

En coil är en liten förångare, som sitter inuti tanken på den e-cigg. Den går under många namn som brännare, förångare mm. Coilen är den del av e-ciggen som värmer upp vätskan som i sin tur blir till ångan du andas in. Inuti coilen finns en spole som är omgiven av bommul. Bomullen absorberar e-juicen och när du aktiverar din e-cigg hettas spolen upp och e-juicen i bomullen förångas. 


Det finns som sagt många olika coils från olika tillverkare och det är viktigt att du dubbelkollar så du köper rätt coil till just din e-cigg. Annars finns det stor risk att du sitter med en coil som inte ens passar din e-cigg. 

Vilken livslängd har min coil?

En tumregel är att en coil håller ca 2 veckor. Det beror dock helt och hållet på hur mycket du röker och ifall du råkar bränna bomullen i förtid. När du sätter i en ny coil för första gången är det viktigt att du låter bomullen suga upp e-juicen ordentligt innan du börjar använda den. 


När din coil börjar smaka bränt eller om rökutveckling blivit märkbart sämre, vet du att det är dags att byta coil.

Coils av hög kvalité

Vi på Elekcig.se har en hel uppsjö av olika coils, så du kan finna just den som passar till din e-cigg. Det finns också olika motstånd på coilsen, vilket ger själva coilen olika egenskaper, som mer eller mindre rökutveckling etc. Vi har bara coils av hög kvalitet från kända märken och leverantörer. 

 

Vad passar till vad?

Dubbelkolla så att den coil du beställer passar i just din e-cigg. Det kan vara lite svårt att veta vilka som fungerar i den modell du har. Men oftast kan du söka på namnet på din e-cigg i vår shop och på produktens sida listas vilka coils som fungerar till den modellen.

När du ska köpa en ny e-cigg bör du gå efter vilken sorts vapeupplevelse du eftersöker. Vill du ha stora moln och mycket ånga bör du kolla på en “Sub-Ohm tank” som använder coils med låga ohm. Ifall du hellre vill ha något mer likt en vanlig cigarett, bör du kolla på “MTL tank” som har coils med lite högre ohm och mindre luftflöde.

  • Cubis BF Coils passar til Joyetech AIO E-cigaretter
  • Eleaf EC Dual coils passar till Eleaf iJust 2 och Melo tankarna
  • Eleaf ECML passar till Melo 2 tanken
  • Vaporessos GT-coils passar Vaporesso NRG och SKRR-S tanken
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.