Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Digitala kits

I denna kategori finner du alla kits som har en digital utfomrning, det vill säga har en möjlighet att styras digitalt och har digitala funktioner! Digitala el-cigaretter är något som kommit på senare år och tagit marknaden med storm. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
 1. Eleaf1 vara
 2. Hangsen1 vara
 3. Vaporesso3 varor
mindre
Lämplig till
Typ av e-cigarett
 1. Normal e-cigarett1 vara
Färg
Andra Egenskaper
 1. Inbyggt batteri3 varor
 1. Airflow4 varor
 1. Temperaturkontroll2 varor
Andra kategorier

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter
 1. Eleaf | iStick Pico
  314,30 kr449,00 kr
 2. Vaporesso | Target Mini 40W TC
  Slut i lager

Totalt 5 produkter

Totalt 5 produkter

Digitala Kits 

Vårt samhälle blir mer och mer digitalt, och nu har även elcigaretterna blivit digitala! Branschen har sedan länge förstått att vejpare vill på ett enkelt sätt kunna justera inställningar, granska sin användning och uppleva andra smarta funktioner. Därför har många tillverkare skapat elcigaretter med digital display! Med denna digitala display kan vejparen se allt från klocka till ohm, watt och batterinivå.

 

 

Digitala elcigaretter smarta funktioner

En digital skärm tillåter mer utrymme för att justera ens vejpingupplevelse med inställningar som annars inte var så lättillgängliga på din elcigarett. Du kan med hjälp av skärmen ändra och se vilket output-läge du har, justera din watt, upptäcka om batteriet behöver laddas, antalet puffar du tagit, typ av coil, temperatur och mycket mer! I vissa kan du till och med även lägga in personliga bilder för din display! Dessa elcigaretter är därför lite smartare och kan också kräva ett kraftfullare batteri.

 

Digitala ecigaretter är ofta uppskattade bland vana vejpare för att enkelt kunna justera inställningarna till att passa just en själv. Kanske har du vejpat ett tag och är beredd på att ta steget in till en mer avancerad nivå? Då kan digitala elcigaretter vara något för dig! Du kan i lugn och ro knappa dig runt för att lära dig och för att hitta din egna och personliga inställningar till din elcigg!