Digitala kits

I denna kategori finner du alla kits som har en digital utfomrning, det vill säga har en möjlighet att styras digitalt och har digitala funktioner! Digitala el-cigaretter är något som kommit på senare år och tagit marknaden med storm.

Totalt 2 artiklar
Eleaf | iStick Pico 25 TC
Denna elcigarett erbjuder många funktioner trots den kompakta designen. iStick Pico...
Eleaf | iStick Pico 75W TC
OBS! Den här e-cigaretten kräver ett externt vape batteri som köpes separ...
Totalt 1-2 av 2 artiklar

Digitala Kits 

Vårt samhälle blir mer och mer digitalt, och nu har även elcigaretterna blivit digitala! Branschen har sedan länge förstått att vejpare vill på ett enkelt sätt kunna justera inställningar, granska sin användning och uppleva andra smarta funktioner. Därför har många tillverkare skapat elcigaretter med digital display! Med denna digitala display kan vejparen se allt från klocka till ohm, watt och batterinivå.

 

 

Digitala elcigaretter smarta funktioner

En digital skärm tillåter mer utrymme för att justera ens vejpingupplevelse med inställningar som annars inte var så lättillgängliga på din elcigarett. Du kan med hjälp av skärmen ändra och se vilket output-läge du har, justera din watt, upptäcka om batteriet behöver laddas, antalet puffar du tagit, typ av coil, temperatur och mycket mer! I vissa kan du till och med även lägga in personliga bilder för din display! Dessa elcigaretter är därför lite smartare och kan också kräva ett kraftfullare batteri.

 

Digitala ecigaretter är ofta uppskattade bland vana vejpare för att enkelt kunna justera inställningarna till att passa just en själv. Kanske har du vejpat ett tag och är beredd på att ta steget in till en mer avancerad nivå? Då kan digitala elcigaretter vara något för dig! Du kan i lugn och ro knappa dig runt för att lära dig och för att hitta din egna och personliga inställningar till din elcigg!

Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.