Pipekits

Det finns inte mycket som slår känslan av att röka på en riktig pipa därför kan det också vara svårt för piprökare att byta ut pipan till en vanlig E-cigarett. Det är därför det finns dessa smarta E-pipor. Här kan du köpa pipor som både liknar och påminner om en vanlig pipa. I stället för att skadlig rök får du dock en god, tjock ånga som ger ett tillfredsställande rus. En annan fördel vid att bruka en E-pipa är att man undviker den onödiga brandfaran som hör till att bruka en vanlig pipa.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Gammal och klassisk eller ny och modern

Alla våra E-pipor är självklart tillverkade efter de nyaste och mest innovativa teknologier. Det finns dock stora skillnader vad gäller utseendet av de olika piporna. Några av dem tillverkas i samma design som gammaldags pipa vilket många tycker väldigt mycket om. Är man dock inte efter en old school look så finns det också E-pipor som har ett modernt utseende och där själva pipan inte är framställd av träd utan av krom.

De olika piporna vi förhandlar hos Elekcig.se har också olika storlekar. Bland annat säljer vi en stor, autentisk pipa på vilken man knappt ser någon skillnad till en vanlig pipa: VapeOnly’s VPipe 2. Med en sådan pipa är du säkrat en autentisk känsla och mycket uppmärksamhet från din omgivning.

Välj din egen favoritsmak

Om du väljer att investera i en E-pipa istället för en vanlig pipa så får du samtidigt möjligheten för att själv välja vilken smak du önskar att ånga. I motsats till vanliga pipor är det med en E-pipa möjligt att välja emellan flera hundrade olika typer av E-juice, så att man kan hitta sin personliga favoritsmak. Här hos Elekcig.se har vi ett stort urval av diverse E-juicer i många olika smaker, du kan alltså hitta din favorit direkt här eller så vill du kanske blanda dig fram till en helt egen mix av smaker.

Logga in