Nytt pris
Liqua | 50 VG | Strawberry i gruppen E-Juice / MÄRKEN / Liqua hos Eurobrands Distribution AB (Elekcig) (DK1001749)
Liqua | 50 VG | Strawberry

Liqua | 50 VG | Strawberry

Har du en söt tand? Då kan denna E-juice vara något för dig. Den har en mycket karakteristisk och naturlig smak av färska jordgubbar. Smaken är autentisk och den milda och söta doften stannar runt dig som en söt doft av sommar och färska jordgubbar.

Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Delsumma
45 kr
Nicotine level
Välj Nicotine level
0mg 12ng 6mg
Snabb leverans
Fri frakt
4,7 stjärnor på Trustpilot

Tekniska specifikationer

Kategori: Frukt
Nikotinhalt: 0 mg , 12 mg , 6 mg
Smakprofil: Jordgubb
VG / PG Rotation: 50 VG / 50 PG
Volume in bottles: 10
Art.nr:DK1001749

Beskrivning

Har du en söt tand? Då kan denna E-juice vara något för dig. Den har en mycket karakteristisk och naturlig smak av färska jordgubbar. Smaken är autentisk och den milda och söta doften stannar runt dig som en söt doft av sommar och färska jordgubbar. Jordgubbar är alltid ett populärt val när det kommer till E-juice, varför det är en av de mest sålda smakerna.

Detta är också en av Liquas mest sålda sorter. Den söta smaken som kännetecknar jordgubbar gör den väldigt god som E-juice. Om du är sugen på de söta och fruktiga aromerna är Liqua Strawberry ett bra erbjudande som ditt nästa köp.Liqua Strawberry har ett godkänt och barnsäkert skruvkork, men E-juicer bör alltid förvaras utom räckhåll för barn. Det är en bra idé att förvara E-juicerna på ett mörkt ställe som inte blir för varmt. Till exempel i en garderob som är utom räckhåll för barn. Liqua Strawberry finns med 0, 6 eller 12 mg nikotin. Blandningen har ett förhållande på 50% PG (Propylenglykol) och 50% VG (Vegetable Glycerin), vilket ger den välkända "halsskrapan" (som upplevs med vanliga cigaretter). Därför är vätskan också särskilt bra för den som precis har slutat röka, eller för den som har rökt tidigare. Förhållandet mellan PG och VG i denna E-juice från Liqua lämpar sig bäst för rökning med högre ohm.

%
%
ml /ml
%
%
ml
ml
Logga in
Prenumerera på vårat nyhetsbrev
Prenumerera

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot exklusiva erbjudanden, trender och personliga rekommendationer via e -post och SMS enligt vår personuppgiftspolicy.
** Du kan alltid avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.