Mods - Elektroniska och mekaniska mods

Vill du sätta ihop din egen e-cigarett? Då kan denna kategorin vara för dig! Här finner du vårt stora sortiment av mods! Vi har noggrant valt ut dessa mods för att kunna försäkra att du får en mod som är säker att använda och uppnår vår kvalitetsstandard. Vi försöker alltid vara uppdaterad med de senaste och unika modsen för din E-cigarett. Vi har stort sortiment av både mekaniska mods, elektroniska mods och box mods!

Men.. Vad är egentligen en mod? En mod kan man säga är själva huvuddelen, det är den delen som innehåller batteriet, LED-skärmen (om det finns på den modellen), har aktiveringsknappen och är själva delen du håller din E-cigarett. Det är här all de mekaniska och elektriska processerna i din E-cigarett sker!

Visa filter Dölj filter
Filteringsmöjligheter:
Varumärke
eGo Eleaf Vaporesso
Color
Brons Mix 1 Silver
Se resultat
Totalt 3 artiklar
eGo | eGo batteri 1100 mAh
De otroligt populära eGo-batterierna finns att köpa i 4 storlekar. Du kan v...
1+
89 kr/st
Vaporesso | Gen 220 w TC | mod
Se prisbelönta Vaporesso Gen 220 W Mod, som är riktigt läcker och i stark...
1+
599 kr/st
Eleaf | iStick Amnis 2 MOD | 1100 mAh
Eleaf istick Amnis 2 är en MTL (mun-till-lunga) e-cigg för dig som vill ha ett...
0 kr
1+
0 kr/st
Totalt 1-3 av 3 artiklar

Skillnader mellan de olika mods

Det finns tre olika typer av mods och alla har sina egna kännetecken. Vi skulle vilja därför kort beskriva de tre typerna för att ge dig en översikt.

Elektroniska Mods

Elektroniska mods är den första typen. Den är också känd som variabel mod och den är karakteriserad av att ha en inbyggd elektronisk komponent som ger dig möjligheten att elektroniskt styra vilken typ ånga du önskar. Du kan alltså ändra på både voltantalet och wattantalet på din E-cigarett och därmed få den typ du tycker mest om. Säkerheten är också toppen med elektroniska mods. De stänger av sig automatiskt skulle det uppstå en kortslutning.

Mekaniska Mods

Den mekaniska mod är en annan typ mod och den är enklare och rätt okomplicerad. Annan bra information eller bonus information är också att här har vi det inte att göra med en elektronisk enhet och därför kan du lätt komma igång med användningen av en av dessa. På grund av detta är mekaniska mods också lämpliga för nybörjare. Observera dock att en elektronisk mod inte stänger av sig själv vid eventuell kortslutning och därför finns det en liten risk av brand om du inte stänger av din E-cigarett i tid. Det går dock många timmar innan det händer.

Box Mods

Den sista typen av mod är en box mod. Box mods skiljer sig från de andra två typer av mods för att de inte är runda i formen utan ser ut som en låda – en box. De flesta box mods har också inbyggda elektroniska enheter och du kan därför justera olika egenskaper precis som med en elektronisk mod.

Logga in