Snabb leverans

Alltid fri frakt

4,7 stjärnor på Trustpilot

Nikotin Shots

Här finner du nikotinshots som kan användas för att blanda ut din shake & vape eller med bas och aromer om du vill ha en nikotinstyrka i dem. Du behöver blanda bas eller en shortfill med olika mängder nikotinshots för att uppnå olika nikotinstyrkor per milliliter. Dessa nikotinshots är inte till för att användas i sin enkla form, de bör blandas ut med antingen en shortfill eller med bas och arom som tidigare nämnt. Observera att nikotinshotsen är skapta med olika fördelningar av VG och PG och att dessa värden kan påverka smaken på din vape. 

Välj filter:Filtreringsmöjligheter:
Varumärke
  1. Halo3 varor
  2. Hangsen3 varor
  3. Norrland3 varor
mindre
VG / PG nivå
  1. 30 VG / 70 PG1 vara
  2. 50 VG / 50 PG5 varor
  3. 70 VG / 30 PG2 varor
  4. 100 VG1 vara
Andra kategorier

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Totalt 9 produkter

Nikotinshots

Nikotinshots behöver du om du vill fylla ut din shortfill och att den ska innehålla nikotin, eller om du vill göra din egna e-juice och vill ha nikotin i den. Det är alltså en sorts basvätska som innehåller nikotin. Det finns flera olika halter av nikotin i en nikotinshot, allt från 3mg till 18mg. Men bara för att du blandar din shortfill med en 18mg nikotinshot betyder inte det att du får 18mg nikotin när du vejpar den. Till exempel om du blandar en 10 milliliters 18mg nikotinshot med 50ml e-vätska får du 3mg nikotin. Du behöver därför göra lite uträkningar för att få den rätta mängden nikotinshots. Dock så finns ju vår kära vän internet, där det finns sidor som kan hjälpa dig med uträknandet automatiskt genom att bara skriva in mängden vätska du ska blanda med och din önskade nikotinmängd. Behöver du fortfarande hjälp kan du alltid kontakta vår fina kundtjänst som hjälper dig mer än gärna. Ett annat tips är att välja en nikotinshot som har rätt VG/PG förhållande som din shortfill.  Ska du blanda din egna e-juice? Blanda din nikotinfria basvätska med önskad mängd nikotinshots innan du blandar med aromer. 

Nikotinshots från Hangsen, Halo...

Vi har ett stort utbud av nikotinshots både storleksmässigt och nikotinhalt. Du hittar till exempel nikotinshots från Hangsen och Halo hos oss på Elekcig.se.